ame https://www.google.com/search?q=bantli+ayakkab%C4%B1&client=ms-android-samsung-trvo1&prmd=sivn&sxsrf=ALiCzsakQAjRIH40PQhrTjtJHAdBinMuxA:1656587511526&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMrKexhdX4AhWKVvEDHasJA_cQ_AUoAnoECAIQAg&biw=412&bih=777&dpr=2.63#imgrc=N3vXHDABh_hWnM&imgdii=JvcJxj3W5qf1QM Bu ayakkabilar çorapsız mi giyilmeli ? https://www.google.com/search?q=bantli+ayakkab%C4%B1&client=ms-android-samsung-trvo1&prmd=sivn&sxsrf=ALiCzsakQAjRIH40PQhrTjtJHAdBinMuxA:1656587511526&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjMrKexhdX4AhWKVvEDHasJA_cQ_AUoAnoECAIQAg&biw=412&bih=777&dpr=2.63#imgrc=N3vXHDABh_hWnM&imgdii=JvcJxj3W5qf1QM
Noname21 ame evet yani ten rengi çorap giyilir altına ip ince ama tesettür ayakkabı değil tabiki bunlar
NoThing2Lose ame ucu açık ayakkabılar içinde çoraplar var dikissiz veya ucu açık trendyoldan bakabilirsin
ame Noname21 ama kıyafetlerin altına abiye olsun şık günlük olsun tesettür kıyafetlerle bu ayakkabilar çok giyiliyor ben ilk defa kullanacaktim
Vortex Corapla olmaz corabın parmak kısmındaki iplikleri kötü durur bide belli olur corap oldugu hos durmaz
ame sirineyavrusu aynen farkettim ki ben hiç önü açık kullanmamışım ama kapalı ve bir parmak görünen modellerde hepten çorapla giydim onlarda mı çorapsız ya 🤔
Noname21 ame ayağın görünüyor nasıl olacak. Yani diyelimkk ayaklarini örten bir kıyafet giydin gene yürürken görünmeyecek mi
Deletedmom_13 ame bu tarzlar çorapla giyilmez parmağınız çok komik durur. İlla çorap giyecem diyorsanız önü kapalı ayakkabı alin
ame Noname21 görünüyor zaten ayakkabı olan kısım bilekten aşağı direkt ayakkabılı alan açık kalıyor tabi tesetturlülerde giyiyor hep o yüzden aklıma bu ayakkabının tesettür olmadığı bile gelmemisti
ikicocukcokcocuk ame benim ten çorabımda sadece ucunda dikişi var bende onu alta getirerek giymiştim belli olmamıştı çıplak giyemiyorum
ame ikicocukcokcocuk bende öyle ya sanirim topukluyla bile çorapsız giyiyorlar mümkün değil zaten belli olmuyordu ama bunun onu açık sanırım hoc yakışmaz bilemedim böyle açık kullanmamistim
mrvklncc ame hoş durmaz şahsen benim hemen dikkatimi çekiyor çorap giyildiğinde zaten çorapla ayağınız içinde kayar bence parmaklarınız fırlar