Esselim Bebeğim 6 aylık , kansızlık var kaç ml vereyim günlük .. yan etkisi oldu kusma karın ağrısı. Az yan etki için ne zman vereyim sabah mı akşam mı ? Kilosu 8,5
Sidika06 Esselim Dr umuz her 1 kg ya 2 damla dedi. Yani siz 17 damla vereceksiniz. Tok karnina olsun sabah akşam farketmez demisti
Sidika06 Esselim bizde hicbi yan etki olmadi ocean in icerigi temiz zaten. Kabizlik olursa 1 cay kasigi zeytinyağı icirebilirsiniz
Wanderlust Esselim doktorunuz onermeli olcegi eksiklige gore biz 15 damla kullandik arkadasima hee kilo icin 1 damla demisti bebegin ihtiyacini en iyi doktorunuz bilir buraya gore hareket etmeyin bence
Buselgn Esselim içeriğinde ki Demir çok yetersiz vegaferon öneririm içeriği temiz değil gibiduruyor ama bebeklere zarar vermeyecek miktarda bulunuyor
Esselim Buselgn oceanda 1ml de 8,5 mg var vegaferon da 1 ml 50 mg çok fark var , ama yeni nesil demir ilacı yazıyor birinde lipofer ,diğerinde demir 3 hidroksit yazıyor .
Denizzz88 Esselim oğlumun kan tahlilinde demiri düşük çıktı normalde 10 damla içiyordu 20 damlaya çıkarttı doktoru
Buselgn Esselim arkadaşım oğlu 1 yaşına gelene kadar sadece ocean kullandı ben doktoruma danışarak vegaferon devam ettim oğlum 6 aylık benim doktoruma geçiş yapmak istedi ikimizde kan tahlili olduk onun oğlunda kansızlık çıktı bizim kan değerlerimiz normal seyrinde üzerinde yazan değerde takviye olmuyor kendi deneyimlerimiz bu yönde olduğu için söyledim tercih sizin evladınızın sağlığı içinde en iyisini siz bilirsiniz 🙏🏻