Balkupum2505 Kizlar türkiyede maymun çiçegi vakası tespit edilmiş dikkatli olalim rabbim korusun herkesi 😢
ebz09 Balkupum2505 amin kuzum ama ben artık takmıyorum. Bir karantina daha kaldıramam. Dikkat edelim yeter Birde bu virüsleri ortaya atanlar zaten istiyorki telaslanalim. Evet var bu hastalıklar ama çok telaslandiriyorlar
SAKIZ Balkupum2505 1 vaka mi çevrem de Maymun çicige vakası var bir sürü amcamın oğlunu hastanye götürdük 21 yaşında kız arkadaşıyla beraber yaşıyorlar ikisinde de aynı hastalık var baloncuk baloncuk olmuş vücudu korkunç bir goruntu
SAKIZ Balkupum2505 korona Türkiye’ye 1 ay önceden gelmişti ailece perişan haldeydik kemik tat koku yoktu baktılar baş edemiyorlar sonra vaka görüldü denildi şimdi eylüle doğru baslarla vakalar çoğaldı diye cinsel yolla kişisel yolla bulaşıyor
simiyyy Balkupum2505 iyi araştırdım kocanın bizzat yakın fiziksel temasla bulaşıyor yazdığı tiviti var. Maymun çiçeği vakası görülen kişide lgbtli bir şahıs
Balkupum2505 Poyrazin_annesii valla pek anlamadim fahrettin kocanin dedigine göre korkmaya gerek yok.. kan ter kisisel esyalardan bulasiyormus
Balkupum2505 SAKIZ korona kadar tehlikeli deyil aşısı var diyolar ama hic bir bilgim yok. İnsan sagliginin hic bir onemi yok bu ülkede baş edemedikleri an uyarı yapiyolsr haklsiniz
Balkupum2505 simiyyy yani cinsel yollada bulasiyo tabiki kan ter kisisel esyalardanda bulasabiliyo onu demek istedim 😊