Deniz344 Kizlar bime gelecek olan bu mama sandlayesinden kullanan varmi ayak koyma yeri yok kullanışlımi bide evinde olan varsa lütfen bana yukseklik ölçüsünü yazabilrmi masama kisa kalsin istemiyorum
ebz09 Deniz344 bebek hareketlenene kadar kullanılır bu tarz mama sandalyesi bence. Bende de vardı böyle bir model oglum içinde durmuyordu kilidini bile acabiliyordu. Ben ikinci el chicco polly aldim. Bu fiyatin ustune belki 50 100 tl koyup araştırın ikinci el alın derim kademeli olanlardan.
defne_mom Deniz344 bende mama sandalyesi var ayak koyma yeri de var bir tek minderi yok içinde isterseniz size satabilirim
Rumeysasaral  canim be aldm gayet kullanişlı . Cokta guvenli eşimle cok sevdik alirken. Guvenlik kilidini biz ble zor aciyoruz yani
Deniz344 Rumeysasaral resimde harika görünüyor rica etsem su yerden yuksekligini ölçüm ölcusunu bana soylermisiniz masama kisa kalirsa almiyim bosuna tepsisine kadar olan kisma kadar olcebilirmisiniz lutfen
baloglum_e Deniz344 ikea antilopa benziyor ben onu kullanıyorum çok da memnunum hatta bu ondan daha iyi duruyor minderi de varmış
Deniz344 baloglum_e evt minderli oasi hosuam gitti gorumtude guzl bi tek ayak koyma yeri yokya acaba ayakalri agrirmi oyle ya