Aysb Kızlar Bebişlerinizin göz rengi ne zaman netleşti. Oğlum 51 günlük şu an. Yeşil gibi bir rengi var değişir diye düşünüyorum ama bilemiyorum çok merak ediyorum 🥰
Kuzeysmoms Aysb bizimde öyleydi çok istedim renkli gözlü olsun benım gözlerim ela ona da razıydım ama tabi babasına benzedi kahverengi gözlerimiz oğlum şuan 6 ay 22 günlük 😅
Meryemceee922 Aysb Benim kızım şuan 5 aylık doğduğunda masmaviydi hala mavi gibi ama koyulaştı inşallah değişmez 😍
MinnakAsel Aysb değişir canim 1 yaşına kadar maviydi şuan yeşil oldu 1 yaşına kadar anca göz pigmenti oturuyor 🙂
Aysb Kuzeysmoms Bende kahverengi olacağını düşünüyorum ama ne zaman netleşir onu bekliyorum 😂 kaç aylıkken kahverengiye döndü sizin
Aysb MinnakAsel Öyle mi 1 yaşına kadar uzayacagını düşünmemiştim 3 aylıkken falan tamamen netleşir dedim de varmış baya 😂 benim gözüm kahverengi eşimin ela. Kayınpederimin yeşil. Anca ona benzemişse değişmez heralde 😂
Denizanasi92 Aysb bizim maviydi daha doğrusu renkli görünüyordu şimdi de yeşil duruyor 4 aylık insallah değişmez annem ve abim renkli gözlü 😍
Aydagul35 Aysb bende göz rengini merak ediyorum, ela rengi tutacak mi diye 😁 annemin göz rengi, çocuklarınn hepsi kahverengi, belki torunlar geçer diye bekliyoruz. Teyzem bu konuda tercübeli 9. ayda belli olur demişti. Daha 3 aylığız🧿
Grlnl Aysb ilk doğduğun koyu mavi idi. Şuan giydiğine göre değişiyor 😂 kuzenimin kızı da böyleydi giydiğine göre değişirdi inanmayanlar olabilir ama bi yansıma sanırım. Şuan benimki de bi ela bi yeşil oluyor 😊
2-Cocukannesi Aysb ilk çocuğumda koyu maviydi şu an 3 yaşında açık mavi açıldı rengi 2 . Bebeğimde mavi benim gözlerim kahverengi eşimin yeşil değişeceğini sanmıyorum son büyük halkası hangi renkse o renk kalıyor yeşilse yeşil kalır eğer koyuluk varsa dönebilir ne olacağı belli olmaz miniklerin 2 3 aya tam oturur🐣😂