anneyimben25 Kızlar travel sistem bebek arabasıyla uçağa binen varmı nasıl oluyo hiç binmedim bebek arabasıyla birde travel sistem ağır ve kaba biliyorsunuz pusetini vs nereye koydunuz uçakta
shawty anneyimben25 Uçağa binmeden hemen önce görevli alıyor sizden daha sonra uçaktan inerken veriyorlar sorun olmuyor ☺️ Siz sadece bebeğinizi alıyorsunuz yanınıza puseti uçak içine almıyorlar 😌
VERA19 anneyimben25 Uçağa bavullarımla beraber teslim ettiğimde oldu. Uçak kapısına kadar bebek arabasıyla gidip orada teslim ettiğimde. Travel sistem bebek arabam. Bir sıkıntı yaşamadım
oglumuz01 anneyimben25 bebek arabasını uçağa çıkaramıyorsun geçen birşey gördün instagramda kadın uçakta en öne oturmuş ön tarafta bebek puseti vardı uçağa ait
Familyboy anneyimben25 travel sistem Bebek Varsa yanına alıp başına bela etme çünkü her yere sığan bir araba değil sade puseti al daha iyi tüm arabayı taşımaktan
anneyimben25 VERA19 puseti ile birliktemi alıyorlar yoksa puseti üst kabinemi koyuyorum bebeğim daha küçük olduğu için pusetle gitmem gerek 😬
VERA19 anneyimben25 Pusetle bebeği beraber uçağa geçirmiştim. Puseti sonradan yer varsa üst kabine koyuyorsunuz yer yoksa hostes teslim alıyor. Daha sonra arabamızı pusetle kullanmadık öbür şekilde taktık,öbür şekilde de bir sıkıntı olmadı
Familyboy anneyimben25 valla travel sistem araba olunca araba çeşidi kullanışlı olmuyor malesef seyahat yaparken gittiğin yere götürmen gerek ama travel olunca indir bindir işi zor oluyor deneyimledikçe anlarsın beni 😊
Girlpower anneyimben25 bebek arabasını pusetiyle birlikte uçağa binerken uçağın alt bagajına veriyorsunuz bu arada bebek arabasını x-ray cihazından geçiriyorsunuz bilginiz olsun yani travel sistemler büyük olduğu için sığmayabiliyor puset ile şase sini ayırıp x-ray den geçiriyorsunuz