yagizinannesiiiiiiiiii Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık mamayı hala içmiyor tadı kötü diye. Evolvia içemiyor Mısır nişastası var ona da alerjisi var diye. Var mi onerebileceginiz seyler
papatyAa1310 yagizinannesiiiiiiiiii vaniya şurubuyla içmedi pekmez dene canım pekmezi biz az koymuşuz yine içmedi çoğaltınca bir buçuk gündü alıştı pekmezsiz içmeye
Esramertt yagizinannesiiiiiiiiii Bebelac Gold deneyebilirsin benim bebeğim de içmedi Bebelc Gold u sevdi sadece. Aptamil çok gaz yapmıştı bize
Deletedmom0099 yagizinannesiiiiiiiiii o zaman farklı bir mama deneyin. sma veya similac denediniz mi?
Familyboy Canım birçok mama çeşidi var başka mama dene tadını sevmemiş evolvianin içsin diye zorlama evolviayı
yagizinannesiiiiiiiiii Familyboy evolvia vermedim Mısır nişastası var diye. Aptamil denedim onu icmedi bide neocate varmış sanırım onu deneyeceğim
yagizinannesiiiiiiiiii Deletedmom0099 hayır denemedim neocate dedi doktorumuz sizin söylediklerinizi de deneyeyim o halde
yagizinannesiiiiiiiiii papatyAa1310 öyle mi üzüm pekmezi koyayım dokunacak diye herseyden korkuyorum aç geziyorum resmen çöktüm
Esramertt yagizinannesiiiiiiiiii canım küçücük bebeğe pekmez verilmez anne sütü veya devam sütü dışında hiç bişey verme
papatyAa1310 yagizinannesiiiiiiiiii benim bebeğim 1.5 aylıktı verdikten sonra doktora da sorduk sürekli veriyorsanız sorun olmaz demişti siz yine sorun isterseniz doğal el yapımı pekmezden 90 CC ye mesela 6 7 damla koyduk diğer öğün 90 CC ye 6 damla diğer öğün 90 CC 5 damla derken alıştı şükür inşallah sizinkide alışır