neseozkan Bebeğim 2 aylık kaç cc mama vermeliyim çok iştahlı bir bebek gündüz 2 saatte bir veriyorum gece 2,5 3 saatte bir veriyorum. Sütüm yok maalesef sadece mama veriyorum bir de su ne kadar vermeliyim
Muartay neseozkan ben de bazen 60 bazen 90 veriyodum ne kaka yapıyodu ne uyuyodu. bu arada iri bi bebek olarak dogdu. Sonra 120 vermeye basladım hem uykusu düzeldi hem kaka yapmaya basladı. Mamadan korkuyodu kilo aldırır diye ama doktorum ne kadar istiyosa ver dedi
snyck neseozkan ben o ayda 3saate bir 60cc veriyordum birazda beni emiyordu 30cc falanda benden çıkıyordur galiba yetiyordu 2bucuk aylikken 75cc şuan 3bucuk aylık 90cc veriyorum kilo alımı iyi aslında bebeğin kilosu başına 150cc mama almasi gerekiyor diyorlar
neseozkan Sin21 ya aslında öyle yapıyodum ama bebeğim kolik olduğu için doktor 3 saatte bir ver mamayı sindirsin dedi. Ama gündüz 3 saat olmuyo istiyo.
HanifeAksoy 90cc verebilirsin bence 3 saatte bir. Hangi mamayı kullanıyorsun? Kullandığın mama tok tutmuyor olabilir.
neseozkan HanifeAksoy gündüz 3 saat durmuyo 60 cc de versem 90 cc de versem 2 saatte acıkıyo bi de bebeğim kolik benim sık yedirmek istemiyorum şuan 90 veriyorum bazen 60 veriyorum aptamil comformil kullanıyorum mama
Sin21 neseozkan 2 saate bir 60 yap canım o zaman, doyduğu halde mi istiyo? Emzik kullansa rahat edersin sanki
neseozkan Sin21 emzik veryorum tutuyo ama hemen atıyo benim tutmam gerekiyo ağzında. Doyduğu halde istiyo 2 saatte bir 60 bazen 90 veriyorum
burcusenova benim kızım 2 aylıkken 120 bazende 150 ml aptamili 2-3 saatte bir içerdi, uyku saatlerine göre saatleri değişebiliyor tabiiki
neseozkan burcusenova benimkide öyle istiyo ama çok verirsen sindiremez daha çok gaz olur dedi doktor ben de aptamil comformil kullanıyorum
kiliclar [bilinmeyen] 2 aylıkken benim kızım 90 cc aptamilden 3 saatde bir içiyordu onun hariçinde su vermedim çünkü zaten mamayı suyla yapıyorsun bence gerek yok canım
neseozkan kiliclar mama su ihtiyacını karşılamıyo canım vermek geriyo doktorum da öyle söyledi ama ne kadar vermem gerektiğini sormamıştım