prensveprensesannesi35 Kiraliklar satiliklar ucmus durumda sizce dusermi ne olucak bu hal boyle gecim zaten cok zor krediyle vs eve girmek hergun dahads zorlasiyor odemeler cok fazla ee kiralarinda kalir yani yok sizce ne olur bu gidisat
1annenin_sesi prensveprensesannesi35 Böyle yaşanmaz ki. Bu şekilde fiyatlar böyleyken olmaz. Mutlaka birşeyler olması gerekiyor. Ev araba almak hayal oldu. Market uçtu. Pazara girilmiyor. 1 yeşil soğan almak istedim. Azıcık birşey lastiğe bağlamış 8 lira diyor kadın. Kaç tezgah gezdim. Almadım. Bu ne Allah aşkına? Allah herkese yardım etsin. Bizim gibi borçla harçla geçinenlere de hiç kuvvet versin. 🙏
Familyboy prensveprensesannesi35 piyasa dusmedikce ev fiyatları düşmez bu ekonomi de kiracılara Allah yardım etsin ev sahibi olayım dersen çok pahalı kolaylıkla alınacak gibi değil Allah yardımcımız olsun
Fun prensveprensesannesi35 1 aydır İstanbul Kartal’da kiralık arıyoruz bir tane olmaz mı ya 🥲 6 binlik evler 40 yıllık binalarda allahım sabır ver
2cocukannesi__ prensveprensesannesi35 Ay eşim diyor o betona verene kadar faize koyar istediğim yerde otururum diyor geçen sene alamadık keşke diyorum borca girip alsaydık allah kahretsin ya
prensveprensesannesi35 Gizemlibirisi allah huzur saglik versin en azindan kira derdi yoktur ne guzel cok zor valla hayat sarrlari
gocebebirbayan Başka geçim kaynağı olmayıp sadece asgari ücretle geçinen arkadaşlar var mı burda? Ay sonu nasıl geliyor neyi ne kadar alıyorsunuz . Ben sürekli bunu düşünüyorum 🥺
prensveprensesannesi35 gocebebirbayan allah yardimcisi olsun hrrkesin cok zor iki paket birsey aliyorsun kac para tutuyor elektrik su fatiralar tavan yasanmaz hale geldik iyice
2cocukannesi__ gocebebirbayan allah kolaylık versin asgari ücret çok zor eşiniz iş değiştirme imkanı varmi ya çok zor allah yardımcımız olsun
Mhtpkc gocebebirbayan ay sonu gelmeden bitiyo ki 2 kartın eksi limiti kullanılır 2 bin kredi 2 çocuk masraf fatura offf
Kocakgiller prensveprensesannesi35 bundan 2,5 yada 3 sene önce kiradaydık ev sahibine kızıp ev aldık 2+1 100 metre kare 3 yaşındaydı aldığımızda. 160 bin e aldık ve şuan ölüsü 800 900 bine gidiyor. Iyi ki diyorum o zaman kizip da almisiz yoksa ev sahibi olmak hayal olurdu bize☹ Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Minnakkayram prensveprensesannesi35 ev alınmaz bu zamanda kredının faızı yıne kendısı kadar aylık 9 bın tlye gelıyo ödemesi cok zor yanı bı kısının maası oraya gıtse gerı kalanıyla gecınsek dıyorum ama hıc mı ekstra ıhtıyacımız olan bısey olmıcak dıyıp dıruyoruz