Zelnuray Kızlar 39 günlüğüz oğlum göğsümden ayrılmıyo yatağına koyuyorum 5 dk donra uyanıyo annem doymuyo diye 60cc mana verdi yinr uyumadı 😞 gazlı ve sarılığı var acaba onlardan mı
Masalserin2019 Zelnuray dsha cok küçük cok normal memede uyumak istio suan istediği kdar tok olsun yatagına koy uyanır. Gogsunde uyumak ister kendini güvende hissettiği için
nilmur0 Zelnuray 60 cc mamayı içti mi bi de fazla gelmedi mi kusmadı mı. Hıçkırık falan tutar çok gelirse
2109bal Zelnuray gazlı bebek bağırır uyumaz ağlama atakları oluyo onların bide . Yalancı emzik deneyin bide belki faydası olur
Gokceninannesiiyim Zelnuray yanına bir kıyafetinizi koyun öyle yatırın birde böyle deneyin bakalım. Ben daha kırkımız çıkmamıştı bu şekilde uyutuyordum.
Yanki Mama vermeyin doyuyor dur. Doktor kg ve boy oranına göre zaten size söyler. İlk aylar kucak isterler güven duygusu için
Zelnuray Yanki uyumayınca aç olduğunu düşünüyom 2870 doğdu 37 hafta kilosu azdı acaba ona mı diye düşünüyorum😞
hasanaleyna6155 Gokceninannesiiyim bende aynı durumunu yaşadım aynı şekilde yanında kıyafetimi koyarak beşiğnde uyumaya alıştırdım
Masalserin2019 Zelnuray mamasını cok veriosan o dokunabilir 30 cc den fazla verme miğdesini rahatsız eder. Brnm kızımda öleydi sabah bi kalkardı bütün gün memede aglardım bazen ec bile gidemiorum die
Ebru_91 Zelnuray kilosu az dogdu diye uzulmeyin bizde 37 hafta 2450 gr. Dogduk 33 gunluguz 3.5 kg olduk ama gunde sadece bir kez 30 cc mama veriyorum
Zelnuray Masalserin2019 hiç aklıma gelmedi boşuna dememişler akıl akıldan üsttündür artık 30 ccveriyim
Pnr_jr Zelnuray canım sağlıklı olsun da emsin bolca zaten sarılık ancak öyle geçer .. Sık emzir ki zarar görmesin kuzu. Mama çok vermemeye çalış eğer sütün yeterliyse
Zelnuray Pnr_jr emziriyorum canımda sütümün yetmediğini düşünüyorum sürekli memede olunca 😞 ettafdakiler bu bebe aç doymuyo diyince iyice üzülüyorum 😔😔
Hulyamasal Zelnuray tatlım benimde 40 günlüktü bugün aynı sıkıntı o yüzden iöim rahat hepimiz benzer sıkıntıları yaşamışız:(