Kucukprens-23 Hayırlı aksamlar. 21 aylık oğlumu kedi tırmaladı 4 yeri igne cizigi gbi hastaye goturduk kuduz aşısı yapıldı. Yan etkisi olurmu basına gelenler lutfen bilgilendirebilirmi tedirginim 😪
Tomi Kucukprens-23 kuduz aşısı tek doz yapılmıyor haberiniz var dimi. çocuklarda yan etkisini bilemem, bana yapıldığında iğne yerinde uyuşukluk hissi vardı 4-5 saat sürdü.
Sarikuzumalp Kucukprens-23 Doktor aşıyı gerek gördüyse aşı dan değil olmamaktan tedirgin olun. Yan etkisi olur mu olmaz mı bilmiyorum ama iyiki yaptırmışsınız. Oğlumu da 2 kez tırmalamıştı. Doktor çok derin diye gerek görmemişti. İçim içimi yemişti doktor gerek yok demesine rağmen ama şükür bir şey olmadı. Artık uzaktan sevdiriyorum sadece fobi oldu bende asla yaklaştıramıyorum.
Liyakusunannesi Kucukprens-23 Merhaba geçmiş olsun, benimde kızımı hem tırmalamış hem de isirmisti kuduz aşısı yapıldı her hangi birşey olmadı. Kediye karşı korkusu bile oluşmadı yani,bende fobi oldu yaklastiramiyorum
Kucukprens-23 Sarikuzumalp aşıdan degilde tırmalasndan dolayı tedirginim umarım birsey olmaz size de cok gecms olsun.
Kucukprens-23 Liyakusunannesi Merhaba. Cok sukur bizde de suan icin bsy yok yarn 2. Doz aşıda yapılicak. Ayni sizin dedgnz gbi oldu hala yaklaşmak sevmek istiyor ama ben yaklastrmyrm iyimi yapiyrm kotumu yapiyrm bilmiyrm 🤔
Sarikuzumalp Kucukprens-23 Ben kediyi takip etmiştim tırmaladıktan sonra garip hareketleri var mı falan diye. Kuduz olan hayvan 10 gün sonunda ölür falan yazıyodu nette bakınmıştım 10 gün sonra gördüğüm de rahatladım. Valla böyle tırmalamasındansa uzak tutmak daha iyi bence. Tamam hayvan sevgisi de aşılamak lazım ama hayvanları seviyoruz ama uzaktan diyorum napalım onların sağlığı daha önemli.