A_A_Annesi21 nurrminaa merhaba, ablamın kızlarında çıktı 2 si taşıyıcı 1 tanesi hasta. Hasta olan ağır geçiriyor sürekli hasta oluyo. Sürekli kullandığı ilaç var.
T_u_b_a1234566 nurrminaa oğlum 3 yaşında yeni teşhis kondu sürekli kullandığı bı ilacı var erken teşhis çok önemli ilerdeki yaşlarda geçireceği atakları önledik
Aycnnnn nurrminaa İstanbulda özgür kasapcopur diye bir doktor var amcamın çocuğu onda tedavisini oldu ve şuan gayet sağlıklı bir araştırın isterseniz
Karakayasveet05 nurrminaa ateşten çok karin ve eklem.agiris oluyor 6ayda bi kontrol bazen çok bacakları ağrıyor kızımın bize ömürlük dedi doktor
nurrminaa T_u_b_a1234566 gecms olsun bnmde kızım 3 yasında sürekli ateşimiz cıkıyor yeni teşhis konuldu ömürlükmü gecicimi bu durum canımı sıktı cok üzgünüm🥲
Sitrea nurrminaa tek belirti ates miydi geçmiş olsun sizde ya da babasında var mı tasıyıcılık ya da hastalık
T_u_b_a1234566 nurrminaa çok geçmiş olsun canım canınızı sıkmayın Allah’tan öyle kötü bı hastalık değil ilacı kullandığı sürece hiç bı sıkıntısi yok tek kötü yönü ilaç ömürlük ama Allah’tan erken teşhis yoksa ilerdeki sorunları daha büyük
T_u_b_a1234566 Sitrea belirtsi bizde yüksek ateş yüksek derecede kanında enfeksiyon bende yada babasında yok ama doktor atalarda bile varsa geçmiştir diyor
T_u_b_a1234566 nurrminaa 8 ay falan oldu ilacı kullanmaya başlayalı o günden beri ateşimiz çıkmadı bizimde ateş ve yüksek derecede enfeksiyonu vardi
nurrminaa T_u_b_a1234566 şuan biz aynı durumdayız 🥲 zor düşürdüm mesela akşam ateşini normal hayatına devam ediyormu peki etkileyen birsey warmı
T_u_b_a1234566 nurrminaa çok şükür hayatını etkilemiyor ilacı düzenli kullanınca Allah’ın izniyle hiç birşeyi kalmaz korkmayın
nurrminaa Aycnnnn istabuldan yazıyorum bende hangi hastnede . Bende yarın için acıbadem ferhat demir bey’e gidicem gittiğim alerji uzmanı yönlenderdi
nurrminaa T_u_b_a1234566 çok geçmş olsun rabbim evlatlarımıza şifa versin 🙏🏻 Verdiğiniz bilgiler için cok tesekkür ederim. Peki bu hastalıgın kntrolleri nasıl oluyor
T_u_b_a1234566 nurrminaa aycann arkadaşımızın dediği doktoruda araştırdım evet çok güzel doktor yorumlari falan