Serserilikiz Iki uzun koltuk takımının biri gri biride lacivert Iki küçük koltuklarda biri gri biri lacivert Kimileri diyorki iki uzun aynı renk olsaydi iki küçükte ayni renk olsaydi siz olsanız nasıl isterdiniz
SeninAnnenBirMelektiYavrm Serserilikiz evet söyledikleri gibi daha iyi olur ama artık onunda modası geçti. Şimdi şöyle oluyor mesela iki tekli ve bir 3 lü gri diğer 3 lü lacivert o zaman daha şık duruyor bana göre
_mercanligunler Serserilikiz benimde öyle farklılar 4 yıl oldu o zamanın modası o muydu bilmiyorum ama benim hoşuma gidiyor 😂🥰
Nanelimoonn Serserilikiz benim hepsi aynı renk. Terazi burcuyum ve aşırı derecede kararsız biriyim. Zor karar verdiğim için hepsini tek renk istedim
Serserilikiz Oylesine_biri benim kafam karışmıştı iki uzunu lacivert ve gri dedim iki tekli koltuklarida gri ve lacivert dedim sizce olmazmi
Oylesine_biri Serserilikiz olur tabi ki öyle seviyorsanız ama ben öyle sevmiyorum evin bi trafo bi renk bi trafo başka renk yani bana öyle geliyor ben teklileri aynı uzunları aynı aldım fon perdemde uzunlarla aynı öyle ama dediğiniz gibi de olur tabi zevk meselesi
_mercanligunler Serserilikiz uzun ve teklinin biri tarçın, diğer uzun ve tekli krem 😍 teyzem almıştı yeni o da lacivert gri renk ağır duruyor çok beğenmiştim