Ayseee27 26 aylık olacak kızım boy ve kilo 19 aylıkkenki kilo ve boyla hala aynı uzamıyor bence ya kilo zaten hep yavaştı bayadırda almıuor kuş kadar yiyor çnkü.. şuan ayakta durduğnda 83 fln ( doktor 85 ölçmüştüde bence o kdr yok olsa bile uzamıyor bence.. kiloda en son 10 du ama bu aralar ishal ve aşırı iştahsızdı zayıflamış olblr
BuzluKahve Ayseee27 kilo ve boyunun az olması değil gelişiminin durması sorun oluyor genelde. Sağlık ocağına değil de uzman bir çocuk doktorun başvurun. Kızım da 1 sene kilo almamıştı ama boyu uzuyordu. İkisi birden üç ay durursa o zaman araştırırız demişti doktor.
Aydagul35 Ayseee27 benm kız uzun bir süredir aynı kiloda ama boy uzuyor. 19 aylık olacak bu ay. 10.5kg boyu 81 , acaba 2 yaşlarnda yavaşlıyor mu bilemedim. Olmadı doktora götürün.
Can21 Ayseee27 benim oğlumda 17 aylık olucak ve boyu çok kısa 73 cm 😥bende o kadar yedırıyorum minyon bir bebek hiç kilo almıyor boyu uzamıyor bizde doktora götüreceğiz bakalım herkes diyo o birden boy atar
Ayseee27 BuzluKahve bence ikisi birden durdu yani hem almıyor hem uzamıyor ne zaman ölçsem bi fark olmuyor
GizemYe Hiç bilmiyorum, üste kalsın diye yazayım ama Bence kesinlikle bir uzmana görünmelisiniz, hiçbir sorun olmasa bile içinizin rahat etmesi için🌸
Ayseee27 Aydagul35 19 aylıkken fln 85 ölçtü ama değildi bnce bizimkide 80 flndı yani ama götürücem en kısa zmnda
Alerjikkoala Ayseee27 Benim oğlumda 28 aylık 10 kilo. Çok götürdüm doktora. En son dediler ki boyu uzuyorsa endişelenmeyin. Ama bunu söylemek için test yaptılar baktılar.
Prensesannesi38 Ayseee27 belli bir dönem duraklama olabiliyor ama yaklaşık 6 aydır boy kilo durması en azından boyunun uzaması beklenir bir uzman çocuk doktoruna götürün isterseniz hem içiniz rahatlar