Sitrea bukaga sıcaktan dedi bize doktor krem verdi cok iyi geldi o kremle 3 günde gecti ben pişik kremi sürüyordum hic fayda etmiyordu
Kuzeyataannesi bukaga benim oğlumda mantar değilde poposu da böyle minik minik sarı sivilce gibi şeyler çıkmıştı, etrafı kırmızı, doktor kıl kökü iltihabı dedi, krem verdi, geçti sonra,
DuhasMom bukaga poposu degil ama bacak arasi mantar olmustu gece ve gunduz olarak 3 ayri merhem verdi doktor 3 gune toparladi
bukaga Sitrea travacort verdi bize de havuzdan falan kapar mı diye düsündüm de insallah geçer cılk yara gibi miydi canım kasıntı oluyor muydu
bukaga Sitrea travacort verdi bize de havuzdan falan kapar mı diye düsündüm de insallah geçer cılk yara gibi miydi canım kasıntı oluyor muydu
Sitrea bukaga evet canım değişikti kızarıklık yara gibi pilice benzemiyordu sizin havuzdan mı bilmem ama biz havuza falan girmedik yani sıcaktan yazın oluyor dedi ve altını sık değiştir dedi