Themamacita Pakze_pyrz benim bebeğim 3.5 aylık hala geçmedi bu durum kustuğu İçin doktor boğazı geniz Tahriş oluyor demişti ciğerlerini dinledi sorun yok dedi
2cocukluanne222 Pakze_pyrz burun temizliği ayrıca kuru soğana karanfil batırıp baş ucuna sabah akşam koy derim
Sevo2855 Pakze_pyrz bizde de vardı her doktor muayenesinde kontrol ettirirdim,farklı farklı doktorlara gösterdik,burun kıkırdağı gelişmediği için olabilir dedi hepsi gerçekten de 6 aylık olunca geçti,emmesinde vs bi sorun yoksa bu sebepten olabilir
Yusufum0633 Serum fizyolojik ile temizliğini düzenli olarak yap canım anca öyle düzeliyo bebeklerin burun delikleri küçğk olduğundan normalmiş bu gibi durumlar
Pakze_pyrz Yusufum0633 burnuna bakıyorum temiz gözüküyor ama ilerisi doluysa bilmiyorum genizden geliyor gibi sanki
Yusufum0633 Pakze_pyrz canım bazen balgam oluyor internette bi doktor var o temizleme formülünü gösteriyor balgamıda çıkarıyor o şekilde istersen bi izle
BurcinBaybars94 Bebeğim 2 aylık bizdede aynı sorun var burnunu temizliyorum ama geride sanki tıkanıklık uyurken çok daha hırıltılı nefes alıyor yarın doktoruna soracağım çözüm bulursam yazarım.
Yusufum0633 Pakze_pyrz Osman gönüLal yaz çıkar her konuda çok bilgili bi doktor ben çoğu şeyi ondan öğrendim kendi dıktoromız hiç anlatmadı bile bana
BurcinBaybars94 Pakze_pyrz Evet gittim doktorumuz serum fizyolojik sık bir burnuna yarısını diğer burnuna diğer yarısını sonrada otri bebe aspiratör ile çek dedi. Ciğerlerinden değil burnundan geliyormus