HaticeAlmila Merhaba kızlar , sütüm ilk üç ay çok fazlaydı ama kızım 3 aylıkken emmeyi bıraktı sağarak verdim . Sağdığım içinde sütümde azalma oldu eskisi gibi göğüslerim süt dolmuyor nasıl arttırabilirim ??
Yasemnakca Asafeymeninannesi kesinlikle 👌bende iki gündür kurudut deniyorum eskiden bebeğim emdikten sonra göğsümü sıkardım pek süt gelmezdi şimdi deniyorum maşallah güzel geliyor👍 HaticeAlmila
HaticeAlmila Busra67 Bilmiyorum canım şimdi tekrar göğsümü tutturmaya başardım ama en fazla 30 cc çıkıyor
Mom090 HaticeAlmila hoşgeldin kızım 4 aylık hep azdı mama takviyesi yapıyordum ancak biraz es verince 80 fln çıkıyordu şimdi 20 çıkıyor kuru dut kaynat iç dediler yaptım hurma dediler yaptım bulgur yaptım still tea içtim yok gram artmıyor 🤷🏼♀️
HaticeAlmila E Fenanur Evet önceden sağdığımda 120 çıkıyordu şimdi çok az günde en fazla 60 cc çıkıyor 😔
HaticeAlmila Bundan sonra emerse çoğalır mı ? Daha önce bu durumu yaşayan varsa bi yardımcı olur musunuz
Fenanur HaticeAlmila emdigi muddetce cogalir.sagma ayni etkiyi yapmiyor ne yazik ki.Gece beslemelerinde vermeyi deneyin oncelikle.Uyku sersemi alacaktir.gunduzleri de surekli teklif edin.ten temasi onemli,bebeginizin vucudunuza degdigi kisimlarinda giysiniz olmadan bir kac kere de oule deneyin.
HaticeAlmila Fenanur silikon göğüs ucu aparatı ile emziriyorum ancak öyle kandırabiliyorum böylede artar diye düşünüyorum daha yeni başladık mama vermek istemiyorum . Dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim pozitif enerji veriyosunuz gerçekten 🙏
Asafeymeninannesi HaticeAlmila 3 yemek kaşığı duta 2.5-3 su bardağı su koyup kaynatın, meyveleri ile birlikte tüketin ☺️
HaticeAlmila Mom090 hmm anladım doğru olmayıncada olmuyor gerçekten biraz kısmet işi Allah yardımcımız olsun