AA201207 Merhaba, günü birlik adalar gezisi için en çok nereyi önerirsiniz Heybeli, Kınalı, Büyük ada hangisi ve orada bulunan görülmeye değer yerler arasında nereler var bilgisi olan yazarsa sevinirim
Pericikk AA201207 büyük adaya gitmenizi tavsiye ederim gezecek daha çok yeri var diğerleri daha küçük ve hemen bitiyor gezecek olarak adalar müzesi sait faik müzesi plajları çarşısı güzel sokakları var bisiklet turu filan yapabilirsiniz ben çok severim adaları hepsini birkaç defa gezdim çok güzel bir havası var sizede iyi gezmeler
Teemo07 AA201207 2 sene heybeliada da yaşadım, çok seviyorum. Ama gitmeyeli yıllar oldu. Ne durumda bilmiyorum. Hala arkadaşlarım orada onlardan gördüğüm kadarıyla değişmemiş diyebilirim. Büyükada da çok güzel. İkisi de olabilir.
Pericikk AA201207 hiç müzekart kullanmadım o yüzden bilmiyorum maalesef internetten bir bakın isterseniz
sarmaliklahana AA201207 kınalı ada cok kalabalık ilk ada oldugu için 🤭 Büyük ada da meshur kilise var tövbe yarabbim kaf dagına cık bu sıcakta daha iyi yani dagın tepesinde 2 sene önce bu zamanlar sıcakta cıktım nir daha asla cıkmam dedim o derece yani cıkınca da küçğk bir kilise var asırı meshur. 😏 Heybeliada yüzMek için güzel sakin koyları var araka tarafa dogru gezmek için pek bişeyi yok. Gezmek için herşeyi bılabilecegın büyük ada sokakları falan cok guzel sakin nezih yer 😇
AA201207 sarmaliklahana 😅 kiliseden çok şöyle havasıyla içim açılsın manzarasıyla gözüm gönlüm açılsın tercih ederim😁
tavsanuykusu AA201207 kesinlikle büyükada Allah güzellikleri vermişte vermiş resmen oraya😍kaç kez gittim doyamadım o ambiyansa evlere mimariye. Çıkabilir misiniz bilmiyorum ama tam tepede bi klise var hala aktif kullanılıyor içerisinde papaz var ve hala ibadete açık içini görmenizi tavsiye ederim çok ihtişamlı. Biraz yorucu oraya çıkmak ama manzarasıda süperdir
AA201207 tavsanuykusu ya kızım var 1.5 yaşında eğer onun uyku saatine denk gelirse bir ihtimal çıkabiliriz ama diğer türlü zor 😔 teşekkür ederim tavsiyeniz için