mislinabebek kızlar acil mama değişikliği yapıcam hangisi bebeğime yarar aptamil kullanıyordum aşırı kusturuyor
hilalhsnygt mislinabebek İlk önce birinin küçük boyunu al dene baktın iyi gelmedi diğerinin küçük boyunu alırsın , hangisi bebegine yararsa büyük boyundan devam edersin benim bebegim dogdugundan beri Sma optipro yiyor bi sıkıntı olmadı bizimkinde🌸
zeyneps034 mislinabebek bir gün aptamil aldık hatırlıyorum 1 kere sabah vermiştim bi daha akşama kadar uyanmadı çok ciddiyim direk kestim şimdi sma optipro ile devam ediyorum emziriyorum da aynı zamanda
Annekokusu- mislinabebek ben ilk doğduğun hipp kullandım memmundum. Ama çok çabuk açıktırdıgını farkettim. Doktora beye sordum. SMA önerdi ona geçtik şimdide hiç bir sıkıntımız yok devam ediyoruz.. biz mama+meme şeklinde ilerliyoruz
mislinabebek Emn33 sma optipuro aldım niyeki comfortla farkı ne acaba ? yedirdim bişey olurmu bebeğime
Sevo2855 mislinabebek en baştan hipp combiotic kullandık kabızlık vs yapmıyo diye ama çok sık acıkıyodu değiştirmek istedim ben de korktum başta ama sma optipro ya geçtik ne kilo almasında ne de kabızlık gibi sıkıntı yaşamadık
SareAlyas mislinabebek comfort sadece mama içen bebekler için optipro meme + mama içen bebekler için. Bende ilk bir kutu aptamil kullandım sma yorumları daha iyi olduğu için optipro kullanıyorum şu an
Alparslan616161 mislinabebek hipp çok ii vala bana bütün mamaları denedik ama hipp ii geldi kusması kabızlığı felan kesildi
Maya1 mislinabebek doktorum hipp için en iyi mama demisti. Ama hipp combiotik olan. Biraz pahali sadece:(
minnosunannesi00001 mislinabebek benim sütüm yetersiz geldiği için doğumdan beri sma kullanıyorum çok memnunum oğlum şuan 7 aylık ve gayet iyi gelisimi