ilydsrn Doktorumuz medilife hastanesinde Ali beydi. Kendisi kurumdan ayrıldığı için yeni doktor arayışındayız. Ali beyden çok memnunduk. Kendisi çok sevecen bir doktordu oğlum muayenede hep gülüyordu. Gereksiz tahlil gereksiz ilaç taraftarı değildi. Ne zaman istesem wp üzerinden ulaşıp soru sorabilliyordum. Böyle bir doktor Var mı acaba 😟 önerileriniz bekliyorum yanıtsız bırakmayın lütfen 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Burcinmaden ilydsrn canım yine medilife hastanesi Miktat bey bizim çok iyidir , bide Ayhan bey çok iyi diyorlar
Oykukzy ilydsrn canım bizde miktat hocanın hastasıyız. Tamamen doğallıktan yana bir doktor. Ne gereksiz ilaç yazar ne Gereksiz tahlil ister. Ek gıda sürecinde uyku sürecinde tamamen bebek odaklı ilerliyor. Biz çok memnunuz ilgili bir doktor. Sakinleştirme işlerini filan asistanı yapıyor zaten
ilydsrn Burcinmaden miktat bey için biraz katı diye duydum benim bebiş de biraz huysuz muayene esnasında ilgi istiyor
Canavarannesi22 Burcinmaden miktat beyi bende duydum ama nasıl biridir hiç bi fikrim yok kızımı esenyurttan te esenlere götürüyorum 5 aydır aşırı memnunum doktordan ama git gel zor iş bende bekliyim bari 🤷🏻♀️
ilydsrn Canavarannesi22 doktorun yakın olması lazım bencede. Sosyal medyada takip ettiğim çok doktor var ama hepsi Bakırköy tarafında bebekle git gel trafik çok zor olur
Burcinmaden Canavarannesi22 araştırıp bakabilirsin yorumları var internette doktorun ama kızım 1 buçuk yaşında onunla hala devam ediyoruz istediğim zaman yazıyorum ediyorum cevap veriyor
Canavarannesi22 ilydsrn evet büyüdükçe oto koltuğunda da durmuyo tek zor oluyo bide uyuyakaldığında kafası düşüyor müdahele de edemiyorum çok üzülüyorum 🤣🤣🤣
ilydsrn Burcinmaden yaklaşım nasıl peki 🤣 benim bebiş biraz huysuz Ali bey çok güzel sakinleştirir muayene ediyordu
Burcinmaden ilydsrn sakin naif bi insan öyle korkutmuyor ama çocukların doktor fobisi oldugu icin illaki ağlıyorlar yani en azından benim kızım öyle 😀
Lahoya Beykent çocuk hastanesi (özel muayene)Halil İbrahim Küçük. Her anne tanışmalı bence bu doktorla. Oldukça sakin,bilgi birikimi olan,insana güven veren ve tamamen çocuk odaklı bi doktor.
Nzlylmz Murat Keskin benim bebeğimin doktoru.Muayenehanesi var Beylikdüzü’nde.Yeğenim 6 yaşında bebekliğinden beri onun da doktoruydu.Ailecek çok seviyoruz.😊