Helbetyakalayamambeyefendi Kızlar 3 aylik bebegimin kakasinda kan var. Emziriyorum. Alerji olabilir diyo internette. Bekleyip takip mi etmeliyim,hemen doktora mi gitmeliyim?
Mrvekpk Helbetyakalayamambeyefendi ayni seyi yasadik doktorumuz yumurta ve süt tuketimini azaltmami söyledi gercekten gecti alerjikti bizimki sende azalt yumurta ve sütü bi kac gün gözlemle canm istersen olmazsa doktora gidersn
Oznur_0708 Helbetyakalayamambeyefendi tüm diyetleri denedim geçmedi aynı şekilde yeğenimde vardı ablam diyet bile yapmadı ne bir alerji çıktı oğlumda ne bişey testler falan fistan boşuna yani negatifti hepsi diyet yapıp sütümün kalitesini düşürdüğüme yanıyorum testlerde çıkmazsa boşa diyet yapma bazı çocuklar bu şekilde bağırsakta tepki gösteriyor alerji olmuyor illaki alerji diye kendini şey yapma
Oznur_0708 Helbetyakalayamambeyefendi diyeti bozdum 1 ay sonra geldi 1 kere sonra birdaha ishal olunca geldi 7 aylıktı en son geldiği ayda 3. Ayıydı ishalken tahlil istedi yine bişey yoktu ishalden dolayı gelmiş dedi ve şuan 11 e gircez hiçte bişey yok
Goktugunannesi1234 Helbetyakalayamambeyefendi canım diyet yapma vs diyenler olmuş egerki alerjiyse kesinlikle diyet yapmak zorundasın. Bağırsak kanadikca çocuğun gelişimi geriler. Yanına ek olsrak hangi belirtiler var. Kakasını yaparken hiç kabız oldu mu? 3 seçenek var kakada kan için. Ya makat çatlağı ya alerji yada bağırsaklarda amip enfeksiyonu. Doktora gitmeden önce süt ürünleri ve yumurtayı kesin doktora gittiğinizde şikayetlerin azalıp azalmadigina göre yol izlemiş olursun. Çünkü ilk diyetsiz gidersen hadi bir hafta deneyelim diyip gönderiyorlar. Bağırsak tepkili alerjisi varsa kan ve deri testinde cikmiyo ve bu bir avantaj . Hızlı geçiyor. Geçmiş olsun 🌼