Lulemom iki_prens_annesi nasıl çıkıyor bu. Üye olmak yetiyo mu yoksa başka şeyler de yapmak gerekiyor mu
Maviii_balonnnn iki_prens_annesi 4 hesabım var 4 nede almadım ne şansızlık ya her ay alıyordum 3 aydır almıyom
iki_prens_annesi 2prenss_annesieliff_ haftasonuna kadar zamn var bonus soruylariyla oyna bekle bakalım ne olacak 🤗
iki_prens_annesi Ayfer1454 e masallah arada bonus soruylariyla oyna birde hic cikmayan hesabi uyeligi iptal et tekrar uye ol bakalim ne olck 🤗
iki_prens_annesi 2prenss_annesieliff_ yok cikmadi banada arada salliyorum sorulari ama bakalm cikackmi
iki_prens_annesi Sultanz uygulama degl cnm Google de girip denebunu.com yaz uye ol sorulari cvpla adres tlfn vs yaz kutu cikarsa onayla ucrt vs almiyo numune veya buyuk boy urunler geliyo sadece o kadar
iki_prens_annesi beasmir iptal et uyeligi tekrr uye ol hepsini cewapla adres numara bunlri unutma belki cikar sansina
iki_prens_annesi Maviii_balonnnn bnmde ole hesap cok uzun zamndr alamiyom bnde unibaby cikmisti onuda kacirdim malisef
aslansmomm iki_prens_annesi ben eylül ayından beri üyeyim 2. Kez çıktı bu ay😍 kutu anneme gitti ama emziren anne çayı, duş jeli, kahve vs bir iki bişey daha çıkmış
aslansmomm ogretmenanne34 evet tek seferde 4-5 ürün gönderiyolar geçen sefer de yumuşatıcı gazoz falan çıkmıştı ama yumuşatıcı dediğim küçük bi paket 2-3 kullanımlık. Ürünlerin bazısı normal boyutunda bazısı ufak oluyor