AntiSosyallKelebek Kızlar hem sarı güç hem mavi güç vazgeçemediğim temizleyiciler fakat mavi güçün iğrenç bir kokusu ama mükemmel bir temizleme etkisi vardı şimdi o kokuyu değiştirmişler harika kokuyor bilginiz olsun.
KonudanBagimsiz AntiSosyallKelebek Canım ciddi misin ya merak edip aldım hiçbir etkisi yok herkes de memnun anlayamadım ben.Hiç çözme gücü yok
AntiSosyallKelebek KonudanBagimsiz Nerde kullandın ? Ben duşa kabin ve camlarda aynalar da kullanıyorum tertemiz yapıyor. Elim ayağım olmuş sadece kokusu çok rahatsız ediyorsun
KonudanBagimsiz AntiSosyallKelebek Duş kabininde denemedim,klozet ve lavabolarda kullandım hiç etkisi olmadığını görünce bıraktım kenarda duruyor sarısı var.Belki mavisi etkilidir bilemiyorum ama bir cif ve domestos etkisi bekliyordum büyük yıkıldım😊
AntiSosyallKelebek KonudanBagimsiz Kuzu WC lavabo domestos tabiki sarı güç mutfakta yağ lekelerinde yada özellikle beyaz dolaplarda mavi güç ise duşa kabin musluk başları camlar da çok iyi
1234___ Mavi gücü tam olarak nereye kullanıyoruz, bana kireç sökücü kokusu verdiği için kullanmaya çekindim .
AntiSosyallKelebek Halimea Ay mavi kötü kokuyordu dün aldım bugün denedim misss sarı da güzel kokuyor be😂
Halimea AntiSosyallKelebek sarı uzun zaman oldu kullanmayalı alıp denim bakalım . Maviyle kokusu suanda aynımı ?cnm ..
Caglarass AntiSosyallKelebek Sarı güç tırt ama mavi güç cidden harika ya. Daha bez değmeden parlıyo her yer 😂