ikikizannesi Biktim bu yemek derdinden hergun kara kara düşünmekten esim saolsun istahlidir corbasi ana yemegi pilavi salatasi olsun ister cocuklarim pilav makarna patates kofte ben garibim yine bugun ne yapsam derdinde biktim vallahi sizler napiyorsunuz
Badehandeyldz ikikizannesi hergün Ramazanlıktaki gibi çorba yemek pilav alaya mı yapıyon bacım😂 ben bi sulu yemek yanında salata yiyen yer yemeyen aç kalır🤣
Nimetdogann ikikizannesi ayyy vallahi her gün o günün yemeğini bile yapsam ertesi güne ne yapcam diye düşünüyorum bizim için sorun değil de çocuklar aşırı seçici elimi ayağımı dolaştırıyorlar 😬😑 mesela bize bu gün etli bi patlıcan yemeği pilav cacık yaparım kızım pilav yemez ona mecbur sebzeli bi makarna oğlan pilav yer sulu yemek yemez ona ayrı bi et kavurmak gerek kızım illa çorba içmek ister ona mecbur bi çorba bulmak gerek oyyy oyyy her öğünde yıldım vallahi 😑😬
ikikizannesi Badehandeyldz aynen her gun corba suku yemek salata pilav makarna biseyler uc cesit yapiyorum biri mutlaka cocuklara gore oluyor bi dunyada yemek secerler gece yatmadan yarin ne yapsam diye dusunuyorum bugun hic fikrim yok dun mucver tavuklu pilav mercimek corbam bide semizotu salatam vardi
Badehandeyldz Nimetdogann benimde çocuklar seçici de şeyi anlamadım sade pilav yese olmuyor mu et niye kavuruyorsun yada çorbasız makarna yemiyor mu😅
ikikizannesi Nimetdogann ayni bizjm evdeki durum dolapta patlican var tavuklu sarmasini yapiyim diyorum cocuklar yemez buyuk kiz corba turu zorla yiyor kucugum en cok corba iciyor buyuge makarna pilav bisey lazim kucugumde sadece corba yese olmaz yanina yine bisey lazim kocami hic demiyom suan
25moonlight2021 ikikizannesi bizde de ben her şey olsun isterim 😆 ayran aşı, kıymalı bezelye, pilav ve salata var
ikikizannesi 25moonlight2021 afiyet olsun bende birazdan cocuklara uygun biraey hazirlicam aksam yemege gitmeye karar verdik 🤦♀️Yarina insallah dusunmeye devam
GiybetReis ikikizannesi bugun makarna yaptım. Akşama kabak patlıcan patates kızartıp üstüne yogurt dökcem. Bitti gitti. Kızımada makarna ve kabaktan yedircem. Valla bende şiştim. Yanınada kavun keser koyarım.
ikikizannesi GiybetReis oh miss en sevdigim menulerden bnm kizlar yemez kabak patlican aslina bakarsan benim yazin en sevdigim karpuz peynir ekmek
Nimetdogann Badehandeyldz ayy sade pilav yese o gece uyuyamam herhalde takıntılıyım bu konuda illa bi protein olması lazım öğününde akşam yemediyse gece yine ısıtır yedirir öyle yatırırım deli gibi işte 😂🤦♀️ 3 yaşına girecek bir kaşık çorba yememiştir herhalde hayatta içmez değişik bi oğlan😬😂 çorba da tek boş öğün gibi geliyor illa yanına bi makarna bi köfte balık tavuk bi şey yapmam gerek gibi hissediyorum kızımda da 😬😀 sorsan ne kadarını yiyorlar çoğunu yemiyorlar benim ki kendime eziyet işte 😬😬😑😄
ikikizannesi Badehandeyldz muhtemelen cocuklar hep makarna pilav yedigi icin oda faydali biseyler yapmaya calisiyor
Gececekbugunler ikikizannesi -yoğurt çorbası ( içine enginar rendeleyin) bezelye köftesi (içine sarımsak ve nane mutlaka koyun tadı çok iyi oluyor) pancar suyuna kuskus Hepsi de içine sebze katıldığı için yemeyen bebeklere birebir :)
ikikizannesi Gececekbugunler bn cok severim cocuklar sevmez esim hic yemez yogurtlu corba semizotum var aslinda onunla corba yapsam iyi olur ama gelgorki evdekilere yemek begendirmek zor
Denniscab ikikizannesi dün mücver yapıyım demiştim, kaldı. Bugün bi mücver dünden enginarla, erişte var bi de salata mis
ikikizannesi Denniscab bende dun mucver yaptim cok severiz yanina tavuklu pilav mercimek corbasi semizotu salatasi bugun yirttim aksam yemege gidecegiz cocuklara biseyler hazrlarim sadece
Badehandeyldz Nimetdogann mükemmelliyet duygusu bu nerde görsem tanırım bende de var ama temizlik açısından🤣 yemek konusunda ikinci doğunca saldım pilav yerse akşama köftesini yesin modundayım 😎
Deletedmom_22 ikikizannesi ben bugün kıymalı spagetti yapacam. Yanında bir çorba yaparım yeter , eşim çorba seviyor , o yüzden illa çorba da olması gerekiyor menüde 😄 bana kalsa bir çeşit yemek de olur
Zeyno111 ikikizannesi Dünden Fırın köfte patatesim az var oğluma olur gibi 😅Ekstra zeytinyağlı taze fasülye ve tavuklu bulgur pilavı yaptım 🥰