Busraveismailcinar Cleveland pendik medical park ayten hanım tuzlada otururken en son ona götürürdüm çok iyi ilgili detaycıdır
Cleveland bambiii medıcal park da Adem kara diye bır doktora gittim gıtmez olaydım o kadar panikletti ki beni kesınlıkle tavsıye etmem aklınızda bulunsun
AlyaMavi Cleveland aksine insanı panikletmez sakinleştirir Adem hocanın hastaları sıra bulamaz bence siz yanılıyorsunuz
Cleveland AlyaMavi bılmıyorum aynı doktordan mı bahsedıyoruz canım ama ben pek memnun kalmadım kendısı pendık medıcal park da esmer kılolu bır beyfendi acaba isim benzerlıgı mı var 😀
AlyaMavi Cleveland aynı kişi medikal park hastanesinde farklı günlerde farklı şubelerde çalışıyor olabilir kendisi yoğun bakım doktoru .Çocuk yoğun bakım bebek yoğun bakım ters görünür ama mükemmel bir doktordur
AlyaMavi Cleveland aynı kişiden bahsediyoruz Maltepe medikal park bebek ve çocuk yoğun bakım doktoru Pendik’te de çalışıyor olabilir bazı zamanlarda .söylediği şeyi dikkate alın korkmayın ama boşuna söylemez cunku