ada1180 Ozlemjan canım ben aldım kanguru güzel ama benim kızım durmadı içinde sadece bir kez kullandık öylece duruyor kenarda eğer etrafında kullanan biri varsa bence önce bir dene bakalım sevecekmi bebeğin. Kışlık örtüsü ve yenidoğan aparatı ile almıştım onları hiç kullanmadık
Busu48 Ozlemjan Yaklaşık 3.5 4 ay kullandım kanguruyu hatta burdan bı arkadaşa sattım. Gayet memnun kalmıştım. Oğlum öne dönmek etrafı seyretmek istediği için farklı bi kanguru kullanıyoruz şuan.
Karakuzu Ozlemjan bende vardı sattım canım hiç rahat değil kızım etrafa bakmak istiyor diye başka model aldım
Minikprenss Biz kullanıyoruz canım ama tek sorun bebeğim öne dönmek istiyor çok fazla etrafa bakmak istiyor ama öne doğru oturtulmuyor sadece yüzü size dönük ve sırtınızda kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam
Ozlemjan Minikprenss özeliklerini okuduğumda öne oturtuluyor yazıyordu Aslında yanlış bilgi veriyorlar denek ki
Minikprenss Ozlemjan ben instagram üzerinden görüştüm hatta sağlık açısından öne doğru oturtulamıyor malesef dediler baykuşlı olandı hatta bizimki ve 3 kere belki kullanmışımdır tabi çocuktan çocuğa değişir ama 😌
Deletedmom136 Bana çok kaba geldi ya maalesef başka insanlarda görüyorım max50 tllik kanguru gayet rahatlar ama ben hiç rahat kullanamadım çok kaba ve kalın gelfi
gizanne @Busu48 Öne dönük hangi kangurutu aldınız acaba? Bende de Solomon var ama 3-4 kez ancak kullandık. Şimdi ille öne dönük kalmak istiyor. Ben de değiştireyim diyorum.