Poyrazin_annesii Hip kaşık mama kullananlar bu mama su ile hazırlanıyormu. Uzerınde hipp formül mama ile karıstırın yazıyor bılemedım bende
Nazlican Poyrazin_annesii Evet ben normal mama ile de karıştırıyorum gece uykusunda içiriyorum rezeneli olanını
Elisa34 Poyrazin_annesii ben yaklaşık 15 gündür kaşık maması kullanıyorum hippin elmalı sütlü suyla yapıyorum
Poyrazin_annesii Merc-25 bnki 4 aylık . Doktorum yavaş yavaş tadımlara başla dedı. Kaşık mamasına gecebılırsn dedı. Hipp organık almak ıstyrm ama 4 aylık olanı var mı ki acaba
Elisa34 Poyrazin_annesii evet o oluyo günde iki kere veriyorum sabah 11 gibi Bi de aksam yaptırmadan aralardada emziriyorım 15 gün sonrada ek gıdaya gecicem
Solina Elmalı olan suyla yapılıyor.Beş tahıllı olan su veya formül mamayla.ben tahıllı olanı alıp başka meyvelerle karıştırıp yediriyorum gece uykusundan önce.
Anestezistanne Solina suyla yaptiginizda kac kasik koyuyorsun biberon ile mi veriyorsunuz acaba kivamli olunca biberondan geciyor mu
Solina Anestezistanne hiç ölçülü yapmadım.göz kararı püre kıvamında yapıyorum.Biberonla denemedim hiç ama biberondan geçmez bence
Anestezistanne Solina oglum kaşığı reddediyor ne yapacağımı sasirdim sut dışında hic bir sey yemiyor icmiyor 🫣belki o sekil icer diye dusundum