Nesibe3418 Merhaba hipp mama kullanıyoruz bebeğim her mamadan sonra kakasını yapıyor normalmi bilginiz var mı acaba mama mı yaramıyor ilk bebelac kullanıyorduk onu içmek istemediği için hippe geçtik bi hafta gayet güzeldi gaz problemimide kalmamıştı fakat sürekli kaka yapar oldu kafam çok karıştı yardımcı olurmusunuz ?
Alyask Nesibe3418 bızde aptamılden hıppe gectık hergun yapmaya başladı bende sızın gıbı yaramıyomu dedım hatta burda post açtım ama bu ıyı bısey bagırsakları hareket edıyo normalı bı dedıler ama ben hala tereddutteyım 🤦♀️ Zaten suan yemıyo bebegım mamayı bakalım napıcaz 🍼
shdemir Nesibe3418 Biz 3 aydır kullanıyoruz hipp her gün tuvaletini yapiyor gaz durumuda baya düzeldi ve kilo alımımız çok iyi. 5 aylık olduk önde gidiyoruz hatta 2 kilo
Zeynepaysimam Nesibe3418 aynı durumu bizde yaşıyoruz , evolvia kullanıyorduk 4 5 günde bir kaka yapardı hatta kabız yaptığı da olmuştu fitil vermiştik , hipp e geçtik şimdi günde 3 4 defa kakasını yapıyor , yani iyi mi bu
Nesibe3418 Alyask Benim ki her mamadan sonra yapmaya başladı Sanki kilo da almadı gibi bilmiyorum bebelac da öyle değildi günde bir defa yapıyordu ama gaz sıktısı yaşıyordu
Alyask Nesibe3418 aynen Bende öyle düşünüyorum aptamıl çok gaz ve kabız ettı ama kılo alımı ıyıydı hıpp kılo yapmadı gıbı geldı banada ama gaz problemı kalmadı bezlerını ve kılo takıbını yap bence
Nesibe3418 Zeynepaysimam bende bilemiyorum iyi mi değil mi benimde 6 kere fln yapıyor mama mı yaramıyor anlamış değilim ilk bebeğim tecrübesizim 😱
Esinkrglle Nesibe3418 tamamen aynı şeyi yaşıyoruz ben de post açacaktım hatta. Ben de smadan hippe geçtim 3 4 gün oldu nerdeyse her mamadan sonra hatta geceleri bile(önceden gece yapmazdı) kaka yapmaya başladı. Ben de anlamadım iyi mi kötü mü🤷🏻♀️