entazeanne Kızlar selam doğumdan sonra kilo versem de geri aldım ve kilo vermek istiyorum bebeğim 3 ay 25 günlük sizlerin kilo vermek için yaptığı bir şey var mı neler yapıyorsunuz?
coktepkiliyim entazeanne doğumdan hemen sonra kilo verdim aaa emziren anne gerçekten zayıflıyor lafına güvenip yedikçe yedim ve fazlasıyla kilo aldım doktorumuz diyeti önermedi bir yıl içinde eski kilona döneceksin merak etme dedi ve bebeğim 15 aylık ben hamilelik öncesi kiloma geri döndüm diyetsiz :)
Ece__ entazeanne ben diyet yapıyorum, hamilelikten önceki kiloma dönmeme 3 kilom kaldı(bu arada doğum yapalı 4 ay oldu). Diyetisyen ile diyet yapıyorum sütümün miktarı ve kalitesi düşmesin diye
Bora5832 entazeanne ay benimde kollarım ve üst bedenim genişlemiş nasıl sinirleniyorum baseni anlarım tamam da kol ne yani 😅Koluma spor mu yaptırayım ben şimdi.Dogumdan sonra baya kilo verdim diyetsiz ama genişleyen üst beden için çare yok gibi
entazeanne coktepkiliyim yaaa çok istiyorum bnde aslında dışardan gören kilo almadın diyor ama aldım o yüzden çok istiyorum dediğiniz gibi diyet yapmak da istemyiroum açıkçası 🤷♀️ İnşallah bnde dönerim
coktepkiliyim entazeanne bebeğiniz hareketlendikçe siz de kilo verirsiniz endişe etmeyin.Ben bi dönem diyet yaptım bebeğimin kilo alımı durdu karbonhidrat içeren besinleri tüketmeyin protein ağırlıklı beslenin inanın hemen verirsiniz kilo
1Mervemrv Merhabalar ben de öyle şu an bebeğim iki aylık doğumdan kalma on kilom var bugün diyetisyenle başladım emziren anne diyeti diye geçiyor araştırabilirsiniz hem süt kalitenizi arttırıyor hem de kalıcı kilo vermenizi sağlıyor
entazeanne Bora5832 bende göbek ve kalça var yaaa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hayatımda olmadığım kiloya çıktım normal zamanlarda en fazla 58 olurdum şu an 64-65 i görüyorum ve moralim aşırı bozuluyor 🤦🏼♀️
Merve3333 Bora5832 Bende sizin gibiyim ya resmen kıyafetlerim kolumdan olmuyor bu duruma çok canım sıkılıyor.
Bora5832 entazeanne YouTube da bir tane kadın paylaşım yapıyor zayıflamak isteyenler için türk kahvesi süt tarçın zencefilli bir içecek ben denedim birkaç gün yediklerime dikkat etmedim ama hiç ona rağmen metabolizmami çok hızlandırdı bir deneyebilirsiniz siz de
Bora5832 Merve3333 evet ya tişörtlerin hiç biri olmuyor resmen gardolabini yenilemem gerekti baştan aşağı gözyaşlarim süzülerek hiç biri olmuyor