290818 Kızlar ailecek tatile kafa dinlemeye gitmek isityoruz sizce hangisi daha güzel gezilecek yerler olarak ve nerde kalmamızı önerirsiniz 10 aylık kızım var
Keremceylan 290818 Abim balikesirde oturuyo gayet güzel yerler bizde bayramda çanakkale balıkesir arasında küçük kuyu diye bir yer var ablagilin yazlığı vat oraya gidecez inş çanakkaleyide gezip gidecez bakalm
madamkahve 290818 Çanakkale’de yaşıyorum, Balıkesirliyim. Çanakkale’de Bozcaada ve Asos’u tavsiye edebilirim. Balıkesir ise Ayvalık, Cunda bence mükemmel. Ben Balıkesir seçerdim ♥️
dogukusss madamkahve bizde Çanakkale’nin ilçesinde yaşıyoruz iş dolayısıyla. Tatile Asos’a bakıyoruz güzel mi ? Önerdiğiniz başka bir yer var mı ?
_ipekk18 290818 Balıkesir Edremit de oturuyorum bizim butaraflar tatil bölgesi güzel ayvalık Cunda Akçay Güre Altınoluk kazdagları şelaleler Zeus altarı ada tepe yeşil yurt köyübiz genelde yerlisi oldugumuzdan kazdaglarına şelale çay kenarına gidiyoruz 🌸
SeninAnnenBirMelektiYavrm _ipekk18 uğur okulları varya onun arkasında ki sitelerde oturuyorum 30 yaşındayım. Sen 😊
Burcusenkoc 290818 Edremitte yaşıyorum gayet güzel Akçay Altınoluk güre denize girebilirsiniz Ayvalık sarımsaklı plaja da çok güzeldir 😊
Toprakbey 290818 Çanakkale boğaz olduğu için denizi biraz daha soğuk oluyor. Balıkesir Erdek şiddetle tavsiye ederim burda oturuyorum. Bir çok koyu var adaları var bir araştırın. Onun dışında Ayvalık 30 dk mesafeli izmir dikili çok güzel. Edremit akçay buralarında denizi güzeldir.