Ofofffffff Selam kızlar zayıflamak için sirkeli su içen varmı heryerde önüme çıkıyor herkez işe yaradığını söylüyor bende elma sirkesi aldım sabah ve akşam yatmadan önce bir bardak suya 1 yemek kaşığı sirke atıp karıştırılıp içiliyor deneyen varmı acaba 🤔
Aysenurgokduman Ofofffffff ben denemedim ama kontrole gittimde bebek icik doktora sorucam bı zararı olurmu die bende baslicam
annelikhalii Ofofffffff bende cok gordum valla aldim bugun marketten basladim sabah ama günde bir kere icicem Ben bide nivea sikilastirici krem aldim şokta var bakabilirsin onuda 3 gündür sürüyorum sanki bi daralma var gobegimde
Yigitinguzelannesi Ofofffffff kardeşim içiyor ben hiçbir türlü içemiyorum ağzıma aldığım an ağzımdan çıkıyor 😃
TheLatte Ofofffffff onu içsem zaten iştahım kesilir acıkmam tüm gün 😂 ama işe yaradığını çok söyleyen var . Birde diş etlerine zarar veriyomuş pipetle için diyolarmış .
Ofofffffff annelikhalii bende başlıcam kuzum krem ne kadar acaba bende alim işe yaradıysa kalmışmıdır ki
Ofofffffff TheLatte canım ya ben elma sirkesi aldım ama tadı ağır değil doğal yazıyor üstünde bi bardak suya 2 yemek kaşığı koyuyorum
sb- Ofofffffff merhaba ben diyetisyene gidiyorum her gece uyumadan 2saat evvel yeme içme kesiliyor ve 1 yk kaşığı sirke içiyorum direkt. Metabolizmayı hızlandırdığını uykuda yağ yakımını desteklediğini söyledi
Ofofffffff sb- canım sade içilmezmiş mideyi delermiş suya koy iç bide ben elma sirkesi aldım tadı ağır değil 100%100 elmadan üretilmiş yazıyor da işe yarar mı ben sabah aç karnına bir bardak suya 2 yemek kaşığı koyup içiyorum
sb- Ofofffffff ben ne zaman diyet yapsam sade içiyorum yıllardır bi sorun yaşamadım 😊 ben işe yaradığını düşünüyorum inşallah sizde de yarar 🙏🏻 Ben de organik/doğal yazanlardan alıyorum
Ofofffffff sb- o zaman bende sade içeceğim bundan sonra bana da mantıklı geliyo aslında sonuçta suyun içine girince o etkiyi kaybediyor direk içince miden delinir dediler korkutullar ya🙄🌼