Sinemsc Hanımlar daha önce sağıp buzlukta dondurduğum sütleri kullanmaya başladım. Buzdolabında çözdürüp öyle ısıtıp veriyorum benmari usulü fakat kokusu o kadar kötü geliyorki içime de sinmiyor sonradan bebeğime içirmek. Sizde de oldu mu aynısı acaba donup çözüldüğü için mi kokusunda değişim oluyor
Deletedmom378 Sinemsc ay evet oluyor hemde ne biçim kokuyor sanırım tadı da değişiyor ki kızım hiç içmedi
Eminegokhan Sinemsc ılık suda yada scak suda cozdurceksiniz anne sütünü acokta ısıtmayn sakın doktorum oyle demisti posetli zaten anne sütü bi kaba scak su koyuyodum hem ısınıyodu hem cozuluyodu o sekilde veriyodum
doruknaz Sinemsc normal musluktan akan soğuk suyla dolu bi kabin içinde cozdurun. şu çok sogudugunda bi kere daha değişik suyunu çözülür hemen. ısınması da oda sicakligi kadar olacak. çok ısıtmayın değerleri ölüyormuş. kokusuda öyle değişiyor biraz donduruldugunda. ben de bir süre ek olarak buzluğa attiklarimi verdim devamlı.
Sinemsc Deletedmom378 ay yani bende bebek olsam içmezdim 😊 acaba dedim ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum
Deletedmom378 Sinemsc buzluktan çıkarır çıkarmaz dolap kısmına koyun oda sıcaklığında cozdurmeyin sütü buzluktan çıkan sütün ömrü 24 saat 🤗🤗
Sinemsc Eminegokhan bana da soğukta çözdür kesinlikle sıcakta değil demişlerdi. Ya buzdolabında ya da soğuk suyun altında demişti doktor
Eminegokhan Sinemsc benm doktorumda oyle soyledi ama kokusunda kötü bi durum olmadı doktorlarda kendi aralarnda ayrimciliga dusuyolar 😂
Mercimek34 Sinemsc Bildiğim en doğru yöntem süt poşetini musluktan akan soğuk suda 5-10 dk tutarak eritin, sonra bir kaba ılık su koyun, biberonu o kabın içinde de 5-10 dk beklettiğinizde yeterli ısıya geliyor. Süt sağarkenki bildiğiniz ısıya gelmesi yeterli.