Hatice_32 10 aylık bebeğim var ayağımda sallayıp uyutuyorum fakat bazen yastığa koydugumda veya uykusu geldiginde kafasını sallıyor sağa sola gun içerisinde uykusu olmadığında bu hareketi yapmıyor artık bi problem varmı diye düşünmeye başladım
Bebegimm1 Hatice_32 bi donem benm bebegimde saga sola sallardi yada muzik caldiginda bazende durduk yere oyun olarak sallardi sonra birakti ustune dusmedim ustune dusunce daha cok yapiyordu hosuna gidiyordu buyuk ihtimal bende gormezden geldim birakmisti yasini geciyordu biraktiginda
Rumeysayenerkurt Hatice_32 benimki 4,5 aylık şimdiden yapıyor o keşfetme zamanı oyun zamanı falan birde sallanmak istediği için yapıyor olabilir kötü düşünmenize gerek yok bence alışkanlık sonuçta
fn2827 Hatice_32 sallarken yapıyorsa bişey olmaz. Yastığa eşlik ediyordur oyun yaparak uyumak istiyordur geçer zamanla.
Nesibe92 Hatice_32 benimkide yastiga koydugum an basliyo kafasini sallamaya bir kac dakikamiz oyle geciyor hic birdey deme gormezden gel keser zaten yapmayi oyun yapiyor annesi sallanacagini bildigi icin
_mormenekse Hatice_32 benim kızım da 10 aylik direk govdesi ile sallanmaya başlıyor uyku saati geldimi 😉😄 oturduğu yerde kendini sallayip ee ee demeye başlıyor uykuya gececegini bildiği için o yuzden normal sizin bebeginizinde o sekilde yapması
Merve123m Hatice_32 bende kizimi sallayarak uyutyorum kizimda yapiyor yastiga koyunca bence sallamanizi istedigi icin yapiyor🥰
Cemreee Hatice_32 benimkisi de aynı 10 aylık saçlarını yoluyor 😂bide ben saçımı tararken gördüğünde tarafı alıp saçına vuruyor belki sizi taklit ediyordur sallanmak istediğini diyordur veya