Elifelisaaaaaa Arkadaşlar 11 aylık bebeğinizle seyahate çıktınızmı tavsiyelerinize ihtiyacım var, neler yapmalıyım ki rahat bir yolculuk geçireyim, gideceğimiz yer Denizliden Orduya 🙈😱🥰
NevinM Elifelisaaaaaa ben 6 aylık bebeğimle giresun dan istanbul a geldim ordan tekirdağ a geçtik ilk çok gözüm korkmuştu ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadık karnı tok altı temiz olunca yola devam😁
fn2827 Elifelisaaaaaa valla benimkide 11 aylık bende yarın çıkıyorum konyaya gidicem geceye bilet aldım uyusun diye. Gündüz mümkün değil durmaz. Hareketli. Gezmek ister onun bunun saçını asılır rahat hareket edemeyince ağlar durur uyku saati gelmeden uyumaz gündüz. En iyisi gece gitmek
ozlemtalha agns valla asıl 40 günlük bebeğin hiç bir sıkıntısı yok emiyor uyuyor. koca çocuğu yolda oyalamak çok zor büyüdükleri için hareketleniyorlar çabuk sıkılıyorlar hafife alınacak bişey degil yani ☺️
NevinM Elifelisaaaaaa kendi aracınızsa gene zor olmaz inşallah bunalınca mola verirsiniz oyuncak uyku yemek derken su gibi geçer inşallah
Elifelisaaaaaa agns kaç saat sürebilirki uçakla 1 en fazla 1,30 falan değilmi 😂 benmi yanlış biliyorum 🙈
Elifelisaaaaaa NevinM inşallah yaa inşallah valla bende öle düşünüyorum ama uyku düzeni kaçınca braz huysuzlaşıyo ondan korkuyorum uyumazsa falan diye 🙈
agns Elifelisaaaaaa tatlım şehir dışına gitmedik ki 1 saat sürsün 🤦 ama otobüs işi zor söyliyim durmaz komşu gitti hemde 6 saatlik yola bitti kadın koltukların arasında sallamış hep şahsen cesaret edemezdim ben
NevinM Elifelisaaaaaa çocuklar genelde arabayı seviyor ya dışarı izler yok kırmızı araba yok siyah araba aaa motor geçti derken hopp uykuya 🤣
Elifelisaaaaaa agns otobüs değilde kendi aracımızla gdeceğiz nasip olursa, otobüsle mü kün değil durmaz zaten o bildiğin kafama sıkmak olur 😂
agns Elifelisaaaaaa arabayla kolay ya o zaman Allah hayırlısıyla gitneyi gelmeyi nasip etsin istediğin de durursun hava aldirirsin istediğini yer içer uyur miss 🤣