Firdevs Kızlar 14 aylık oğluma iki gündür buğday ruşeym i başladım ama vücudunda noktalar çıktı oğlum uğday unu yiyor ekmek falan da yiyor hiç sorun olmamıştı bu aralar diş ateşi de var ama alakası var mı bilmiyorum Bi fikriniz var mı?
Gonul_celen Firdevs ne kdr veriyorsunuz miktar olarak normalde 8 Aydan sonra verilir ama belki hassasiyeti vardır
Firdevs Gonul_celen 1 tatlı kaşığı canım ama dolu dolu bile değil ya ilginç olan buğdayın her türlüsünü tüketti 6. aydan beri keyfi yerinde Bi durgunluğu yok o yüzden panik yapmadım ama yapmalımıyım acaba? 🤔
Gonul_celen Firdevs ben 1 çay kaşığı koyuyorum ama koyduğum şeyi hep 2 porsiyon da tüketiyor fazla olmaması gerektiğini duymuştum 1 tatlı kaşığı fazla olabilir
demetdemircioglu Firdevs fazlasi bazi degerleri yukseltiyo demisti doktorumuz fazlami geliyor acaba ben 1 cay kasigi koyuyorum mesela 1 yasinda oglum
Firdevs demetdemircioglu 1 tatlı kaşığı fazla geliyor demekki biraz ara vereyim sonra 1 çay kaşığı vermeye başlayım o zaman 🙏
58vildan Firdevs bizede öyle yaptı.kestim dokundu diye düşündüm. bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum 😊
58vildan Firdevs hayır yapmadı sadece ruşeym dokundu biraz ara verdim onun için bugün verdiğimde bir sorun olmadı