Kızlar oğlum 3,5 yasında koltuğa hızlıca koşarken kaburga kemiklerinin olduğu yere hızlıca çarptı hemde yumuşak bir yerdi bir anda çocuk dondu gözü ağzı yüzü yamuldu ve hareketsiz kaskatı kaldı nefes bile yoktu ben şok geçirdim ne yapacağımı bilemedim sadece kucağımda bağırıyorum dik tutmaya çalıştım sarstım kendine geldi Allahtan sonra yatırdım kafasını yan çevirdim kaburga kemikleri çıkacak gibi nefes alıyordu ve karnını dinlediğimde pat pat ses geliyordu hemen acile koştuk arabayla 10 dk da vardık Allahtan bişi çıkmadı ciğerlerine bakıp gönderdiler olay olalı 1 saat oldu uyudu birşey olmaz dimi ben ordaki doktora dedim aynı sey bir daha tekrar olmaz dimi diye şuanlık birşey görünmüyor dedi röntgende temiz bizim yapabilecek baska birşeyimiz yok dedi ama uyuması içime sinmedi korkuyorum sağ tarafım felç geçirmiş gibi hala sızlaması geçmedi bana inme indi resmen çok dikkat edin hızlı kosmasınlar yumuşak yere çarpmasına rağmen göğüs kafesi kalbı koruyamadı çocuk bildiğin nefessiz kaldı. Korkuyorum kızlar bidaha olmaz dimi ya tekrarlamaz dimi