3yasakadarsifirekran Kızlar selam hamile kalmadan önce göğüslerim 85-90 arasıydı doğum yapalı 6 ay oldu emzirmiyorum ama baya büyüdüler 100 beden oldular şu an 73 kgyım zayıflayınca onlarda gidiyor mu 🥲
DemetF 3yasakadarsifirekran gider ama buyuk gogusluuseniz minnacik kalmaz tabi yapisal olarak ama kg verdikce de gider biraz
Alparslan616161 3yasakadarsifirekran cnm sütün kesilince gidiyor benimde kocamandı hamileyken giydiğim sütyenler olmuyordu 2 aylıkken bebeğim sütü kestim göğsümde de kesildi küçüldüler
eylulmin 3yasakadarsifirekran zaten küçüktü benimkiler emzirmeyi bıraktıktan sonra daha da küçüldüler🥲evlenmeden önce mandalina kadardı emzirmede portakal oldu şimdi ise aynı yuvarlak şekerpare 🥲 yeni yetme kızların benden çok memesi var ya öff biraz da bu küçük göğse çare bulun 😂😂
Tuba11 3yasakadarsifirekran bende sudyen bulamıyorum nerden ne marka nasıl bişey alcam hiç bilmiyorum. Küçültmek istiyorum malum ev ekonomimiz duruma elverişli değil. Napcaz bilmiyorum sevmiyorum büyük göğüs. Bı türlü kendime uygun çamaşıra denk gelmedim.
3yasakadarsifirekran Tuba11 bende ya kaç tane aldım ucız pahalı yok yani asla tutmuyor bıktım ya isyan ediyorum artık elbise alıyorum üstten olmuyor zor giyiyorum
3yasakadarsifirekran Alparslan616161 3 aydır emzirmiyorum oğlum emmedi emmeyince sütümde gitti zaten ama hala kocamanlar ☹️
Alparslan616161 3yasakadarsifirekran geçer zamanla ama sağ yani içerde bi damla bile kalmasın doktor bana kesilse bile sağmaya devam et demişti çünkü içerde bi damla bile kalsa meme kanserine kadar gidebiliyormuş kist felan oluşturuyor demişti 15 gün oldu kesilmeli gelmiyor ama sağıyorum yinede nolur nolmaz
3yasakadarsifirekran Alparslan616161 hadi ya hiç bilmiyordum valla yarın sağayım bakayım gelecek mi ben çoktan tamamen kesilmiştir diyodum çok sağol canım
Alparslan616161 Babasininoglu vala ben elektrikliyle sağıyordum azaldı kesildi çocuğun emmesi yle sağma çok farklı cnm çocuk emse kesilmez ama sağmayla zamanla azalıp kesiliyor ikisinin çekiş gücü farklı