AyseAlyamm Tubaaaaa baby&plusun diny oyuncaklı mama sandalyesini kullanıyoruz gayet memnunum fiyatı da çok uygun . Evimde daha sonra saklayacak yerim olmadığı için ya ihtiyaç sahibine veririm ilerde ya da atarım 😂 o yüzden pahalı olsun istemedim
AyseAlyamm Tubaaaaa baby&plusun diny oyuncaklı mama sandalyesini kullanıyoruz gayet memnunum fiyatı da çok uygun . Evimde daha sonra saklayacak yerim olmadığı için ya ihtiyaç sahibine veririm ilerde ya da atarım 😂 o yüzden pahalı olsun istemedim
Detaycianne Tubaaaaa e bebekte 65 liraya var aslında bakabilirsiniz daha ucuzu bulabileceğinizi sanmıyorum
Farahzeynep İkea antilop mama sandalyesi varmış uygun fiyatlı, kullananlar çok memnun. Ben ondan almayı düşünüyorum. Diğer donanımlar çok ağır ve kullanışlı olmuyorlar diye okudum 🙄
ZGD Farahzeynep annemlerde ıkea antilop var gayet sağlam ve kullanışlı. Bebek büyüyünce parçaları da çıkarılıp kaldırılabilir. Evde joie mimzy var bu da güzel ama antilop da gayet yeterli bence.
Farahzeynep Tubaaaaa kullanıcı yorumlarını okumuştum ben çok memnundular. Instagramda da anket yapmışlardı herkes basit model daha iyi demiş 🙄 ama tabii siz bilirsiniz
Farahzeynep ZGD her yere taşınabilir en azından 🙈 ben de onu almayı düşünüyorum , teşekkürler yorum için
AyseAlyamm Tubaaaaa 60 liraya aldık canım içine minderini aldım bı de 20 liraya 80 lira tuttu 3 ay önce aldım ben
AyseAlyamm Tubaaaaa 60 liraya aldık canım içine minderini aldım bı de 20 liraya 80 lira tuttu 3 ay önce aldım ben