elif2504 Bebeğiniz kaç aylıkken diş çıkardı ve emekledi😂 benim oğluşum tembel sanırım 9,5 aylık ne diş var ne emekleme🥺
gulhan05 elif2504 benimki 6 aylıkken 2 tane alt dişi çıktı şimdi 10 aylık üstten iki tane daha geliyor.🤣Emekleme konusuna gelirsek 10 aylık kızım keyfi isterse komando gibi sürünüyor 😂 Tam anlamıyla emeklemiyorrrrr
2cocukannesi__ elif2504 8 Ay 5 günlük diş yok emekleme yok dönme yuvarlanma yok varsa yoksa 8 Ay dır kucakta fıtık olmazsam şeker dagitcam oğlum yürüdüğünde 😃
sedaozan elif2504 10 aylık oğlum hala diş yok 😂 ama 7. Aydan beri emekliyor ☺️ emekleme bi gelişim basamağı değil ama üzülmeyin belkide direkt yürür ☺️
gulhan05 elif2504 poposunu bir kaldırışı var çok seviniyorum bu kez kesin dizleriyle emekliyecek diyorum.Sonuç geri geri sürünme 🤣🤣🤣🤣
Asellzey 7 ay 18 gunluguz (kızım)bugün tam anlamıyla emekledik biraz gidip yoruluyor tabi :) diş biz de de yok,4.aydan beri bembeyaz dış yerleri herşey kaşımak için ağızda ama gelen yok🤭
elif2504 @sedaozan oy maşAllah😍 elbette ama işte bizim insanımız öyle baskı yapıyorki ister istemez etkileniyoruz🙈🙈
sedaozan elif2504 çok haklısınız ama bitmiyolar gerçekten emeklese bu seferde ayağa kalkması lazımdı kalkmadı derler hep bişe bulurlar ☺️
Alzz elif2504 9 aylık olucaz iki gün sonra. 7. Ayımızda iki dişimiz çıktı kendi ekseni etrafında dönüyor bir ilerleme asla yok🙃Biraz kilolu bir bebek ona yoruyorum ben birazcık ama çokta takmıyorum istediği zaman emekler yürür
BegumCapan elif2504 hanımlar 8 ay 25 günden sesleniyorum emekliyor ve dış çıkarıyor ust dişler beyaz iflahim kesildi ve sanıyorum ki 4 diş birden patlatacak ama ben patladım burda ne uyku ne.kafa kaldı boyuna ağlıyor bebe 😂 ay tirlaticam az kaldı ben oturamiyorum nolur siz oturun Allah aşkınıza 😂
BegumCapan elif2504 bı de yatakta dönüp ayağa kalkıyor onu unuttum uykuya yatirmam 1 saati buluyor geçen 19.10 da başladım 22.00de anca uyudu aman çok zor amaaan altını da değiştiremiyorum donuveriyor 😂 içeri bir şeye bakmaya gidiyorum bı geliyorum koltuğa tutunup ayağa kalkmış tövbeler olsun 😂
Ayaz_veannesi elif2504 3ay 24günlügüz bu sabah ilk dişini gördüm emekleme yok ama döne biliyoruz çok şükür 🧿🥰