Cigdem26_ Sayka teşekkür ederim cok hafif var sanırım ben pek anlamadım ama arkadasım bizdeydi biraz sismis dedi ben zaten cok pimpirikliyim ya
CatBoy Cigdem26_ Uyutun ama takipte kalın ani fışkırır tarzda kusma, gözlerde kayma, normalden fazla uykuya meyil olursa beklemeden hastaneye gidin.
Cigdem26_ CatBoy uykuya meyilli vardı cünkü 6 dan beri uyanıktı ve aşırı uykusu vardı misafir var diye uyuyamadı meyilli o yüzden Di ona eminim ama sükür diğerleri olmadı
Minkpndam Ayy benim kızım hep düşüyor bu şekilde oturunca emeklemeye çalışıyor ve kafasını vuruyor ama ağlamıyor hiç acaba tehlikeli mi içime kurt düştü nasıl koruyacam onu 😪
Cigdem26_ Minkpndam valla Allah yardımcımız olsun gerçekten hele pimpirikli anneler için daha zor su büyüme aşamaları🤦🏻♀️
CatBoy Cigdem26_ O normal, normalden farklı olan meyiller. 24 saat gözlemlemeniz yeterli olur. Birşey olmaz Allah’ın izniyle 🤲🏻
Minkpndam Cigdem26_ çok pimpirikliyim ama otururken düşmesini engelleyemem ki kafasını çoğu zaman vuruyor yani onu nereye hapsetsem 😪
Cigdem26_ Minkpndam hapsetmek yanlıs olur zaten ama sürekli dikkat edicez işte benimde boşluğuma geldi bugün🤦🏻♀️
Deletedmom5284 Cigdem26_ o zaman bilemiyorum burda daha önce birinin başına gelmişti emar falan çektirdiler
Gul-42 Cigdem26_ valla dusuyor arkaya one yana yok goturmedım valla cnm alıştım kndını atıyor denge saglayamıo otururken ztn 50 cm usttu duserse gıdılr hastaneye
2021_asel Cigdem26_ Bende kızımı kucağımda dusurdum bacaklarımın arasında tuttum bırsey olmadı ona degmedı yere ama ben korkarak ses verdım onun yuzune gunduz hep agladı gecede aklına geldıkxe qglıyıordu ertesi gun normale dondu
2021_asel Cigdem26_ Korktukları için travma oluyor onlarada bu yuzden aglıyorlar bulantısı bayılma hissi yoksa yarına duzelır cnm
Babasininoglu Cigdem26_ Benim bebeğim de 8 aylık Ama aşırı hareketli ne kadar kollsam da dibinde dursam da geri kafa üstü çok düştü parkeye 😢 hiçbir şey olmadı umarım uzun vadede de olmaz hep içimde o düşüşlerinin korkusu duruyor yani
Cigdem26_ Babasininoglu ya cok üzüldüm ben cok dikkat ettim hep ama dün valla büyük konustum bugun düştü cocuk inşallah bişey olmaz Allahım meleklerimizi korusun🙏🏻