Gns2019 Bebegi hic emmeyen anneler sağarak kac ay süt verebildiniz ? Kac cc cıkıyor? Benim bebegim 25 günlük 2 saatte bir 30 cc ancak cıkıyor cok mu az emmedigi icin kesilecek mi😢
asocialmom Gns2019 ben 4 buçuk aydır sağıyorum kesilmedi ben de şu an kesmeye çalışıyorum kızım sütümü içmiyor 😞 düzenli sağarsan kesilmez korkma hatta güçlü bi pompa kullanırsan artar bile sütün . Medela swing tavsiye ederim ben günde 3 kez sağıyorum 130-150 arası cc çıkıyor her sağımda
1anne30 Gns2019 sen sağ sürekli canım zamanla artıyor bende hiç emziremedim sekiz buçuk aydır sagiyorum Allah kolaylık versin gerçekten bize
Burcutuna Gns2019 9 buçuk aydır saparak veriyorum meme reddinden sağmak sütü azaltmaz düzenli sağarsanız.benim bebek 2 saatte bir 125 cc içiyor ek gıdada biraz rahat ederim dedim ama ekgıda sonrasında süt istiyor kahve ister gibi🥴
Minikbereninannesi Gns2019 benim sütüm de sağarak arttı. Yaklaşık 3,5 aydır sağıyorum 3 saatte düzenli en fazla 4 saatte bir sağıyorum 120 cc en az 4 saate çıktığında da 160 civarı fln geliyor. Hiç üzülmeyin allah bize güç versin sağarak süt vermek çok yorucu
DilosDMRTS Sabret bende o yaraları çekenlerden biriyim şu an 6atlığız ve geçti sabır gerekli yaralar için kremler al alttan destekle ama mutlaka emzirme yolunu dene
DilosDMRTS Sabret bende o yaraları çekenlerden biriyim şu an 6atlığız ve geçti sabır gerekli yaralar için kremler al alttan destekle ama mutlaka emzirme yolunu dene
Gns2019 Gercekten sagarak vermek cok zormus emen cocuklar hazır ac memeyi ver bunda ugras dur. Etraftan sürekli emmiyo mu niye emmiyo emzirsene baskılarından aglamaktan yoruldum bi yandan lohusa sendromu. İnsallah bu zamanlar cabuk geciyordur 🙏