Denizanasi92 Ya bu ne kötü aşıymış 2.ayda 3 tane birden olmuştu ama böyle olmadı çocuk durup durup ateşleniyor zaten tecrübesizim 😞 nasıl atlattınız siz bu aşıyı
Busra2013 Denizanasi92 buguj olduk atesı 37.9 ayaklarıns 2 tane vurdular ama ayakları vok agrıo aglıo bırden cırpınıp yavrum🙄
parasetemolla Denizanasi92 bizde dün sabah olduk dünden beri ateşi çıkıyor calpol veriyorum şuan düştü inşallah dahada çıkmaz 🙏
Denizanasi92 hemsire09 bizim aşıdan sonra sorun olmadı dün aşı olduk bugün yükseldi ateşi calpol verdim duş aldırdım daha az önce normale döndü
Denizanasi92 Busra2013 2.ayda ağrı bizde de olmuştu o da zor ya kımıldatınca bağırıyordu ama ateş olmamıştı ateş beni huzursuz ediyor
parasetemolla Denizanasi92 en yüksek 38.1di 3 kere verdim dünden bu yana ama eğer daha fazla yükselseydi fitil yapacaktım
Denizanasi92 parasetemolla biz de 38 leri gördük ya duş aldırıp calpol verdim ona rağmen 37 lerde kaldı daha şimdi normale döndü 😞 fitil nasıl bişey ben bilmiyorum onu
parasetemolla Denizanasi92 paranox s fitil. doktor en son çare olarak söylemişti 38.5 olsaydı verecektim. Siz bugün mü oldunuz ? Bizimde yükseldikten sonra 37.5 37.7 civarlarındaydı. İnşallah düşer geceyide atlattınca