Kbrabsl Merhaba anneler. 50 günlük gaz sancısı çeken bir bebeğim var. Kolay gaz çıkarsın dıye günde bir kaşık zeytinyağı veriyorum. Ama içime sinmiyor. Yanlış mı yapıyorum?
Mevgul Kbrabsl yine bi doktora danisin derim ama bildigim kadariyla dogalsa yanlis olmaz hatta kilo alimi dusuk bebekler icin mamalarina ya da anne sutunu sagip icerisine bir cay kasigi eklemeyi oneriyorlar kalorisini arttirdigi icin kilo aldiriyormus
Miniminnakbebe Kbrabsl işe yarıyor mu? Ben 2 kere vermiştim dayanamayıp ama hiç de işe yaramamıştı. Şimdi de ek gıdaya başlicaz diye doktora sordum herkes zeytinyağı katıyormuş ben de katayım mı yaptığım şeylere dedim o da öyle bir şey yok çiğ yağ vermene gerek yok sadece kalori almış olur dedi. Onun yeirne gaz damlası kullansanız bence daha çok işe yarar mesela nurse harveys colex şurup bizde baya iyi geliyor sancısını rahatlatıyor
kahveseverr Kbrabsl ben doğduğundan beri manasına koyuyordum birşey olmaz çok vermediginiz sürece bende kabızlık için veriyordum
Kbrabsl Miniminnakbebe 2 tane damla kullanıyorum. Ama kakasına ıkınırken çok ağlıyor. Bende kıyamayıp arada veriyorum. Daha kolay yapıyor gibime geliyor
Tazeanne_ Kbrabsl hangi damlaları kullanıyorsunuz aynı sorun bizde de var bende dayanamayıp veriyorum bazen, ama arkadaşımın çocuğunda da aynı problemler olmuşu doktor günde 1 çay kaşığı verebilirsin demişti, 1 aylıktan itibaren