Nevosum1505 Kızlar 37 haftalık 2.700 gr doğdu, 1.ayında sadece 400 gr almıştı. Sarılığı hala devam ediyor tam bitmedi 2 saatte bir besliyorum ama neden kilo almıyor anlamıyorum sarılığı da tam geçmedi halsizliği var ne yapsam ne etsem yaşayan var mı bu durumu
amansallagitsin Nevosum1505 sık sık emzirin surekli 1 saat arayla gece emzirmeyi attirin gece emzirme kilo yapar birde gogsu iyi bosaltamiyir ondan emin olun aktif emdigine ornek veriyorum sag memeyi emdi bosaltamadi uyudu gine o memeden devem edin on sutu aliyo demek ki yagli kismi almiyo bunlara onem verin kilo alimi guzel olur
1Gokturkannesi Nevosum1505 Sarılık değeriniz kaç acaba uzamış sarılık mı var bizim en son değerimiz 21. gün 5 küsurdu doktor artık sorun yok dedi ama şu an 33 günlüğüz hala yüzünden ve gözlerinden gitmedi sarılık bende merak içindeyim 40 ından sonra çağırdı doktorumuz kalça ve göz için
Fatma69 Nevosum1505 sizde sütünüzü yağlandıracak sütün kalitesini artıracak şeyler yiyin tahinpekmez ,bal kaymak ,helva gibi saat başı emzirin
Eftelya-29 2 saat uzun bir süre bence 1 saat hatta daha fazla bile besleyebilirsiniz bezini açın burnuyla oynayın yanaklarıyla.oynayin sürekli emzirin hiç birakmadan
Nevosum1505 Eftelya-29 saat aralığını düşüreyim o zaman bide böyle deneyelim aslında ilk doğduğunda yarim saatte bir besledim sonra 1 saat şimdi 2 saat yaptım ama kisaltayim tekrar
Nevosum1505 amansallagitsin aslında dikkat ediyorum iyice çekiyor uzun da sürüyor emmesi yutkunuyor aktif gibi hatta birkaç gündür fazla geliyor galiba kusuyor da günde bir kere hazır vermeyi düşünüyorum ek olarak
amansallagitsin Nevosum1505 hazir vermeyi dusunuyorum derken anlamadm. Gayet guzel emiyorsa gece emzirmeyi artirin birde saat araliginj daha kisa yapin sarilik cnku ac kalinca artar sık sık emzirin ki erken kurtulun sariliktan
Ceroderki Nevosum1505 şu an çok küçük olduğu için uzun sürüyor yani yoruluyor aslında arkadaki yağlı süte ulaşamıyor olabilir son verdiğiniz memeden başlayın hep emzirmeye ve en az bi yarım saat sürsün bizde de uzayan sarılık vardı en önemlisi bebeğin sık emmesi yani tabi doktorunuza danışın eğer mama vermenizi uygun görürse verin eğer sütünüz yeterliyse de boşuna mama takviyesi yapmamış olursunuz .
Eftelya-29 Nevosum1505 evet hatta siringayla ve kaşıkla mama da verin arada sarılık artarsa tehlikeli boyutlara gelebilir uyandırıp uyandırıp besle ertesi gün bile farkı göreceksin bol bol besle gazını çıkarmayı ihmal etme 🌼
Nevosum1505 Ceroderki haklisiniz sütüm yeterli ben sadece kilo açısından ek vermeyi düşündüm ama aralığı 1 saate düşüreyim bi de böyle deneyelim