Cnspkr Zeynep-29a eğer aşıya daha gitmediyseniz gitmeden 1 çay kaşığı kadar calpol verin ateş sorununuz olmaz biz öyle yapmıştık ateşimiz hiç çıkmamıştı sadece iğne yerlerinde bi kaç güç ağrı olmuştu
Ysmndmrl Zeynep-29a buraya yazmışlar gitmeden ilaç verin sakın vermeyin kaç doktorun yzısında okudum ateşi olmayan bebeğe ateş düşürücü verilmez zaten ateş 8-9 saat sonra çıkıyor siz verseniz bile etkisi geçecek ayrıca o şekilde alışırsa vücut direnci gelişmez ben ateş 38 dereceye gelemden hiç vermedim duş ve ıslak bezde düşürüyor
fadikada SedaUmut171121 sakın ateşi olmayan bebeğe ilaç vermeyin . Belkide ateşlenmeyecek her bebekte farklı etkileri oluyor. Benim kızımda 2.ay ve 4.ay aşıları ateş yaptı ona rağmen vermedim üzerini incelttim eklem yerlerine koltuk altına kasıklarına ılık kompres yaptım. Vücudun savaşmayı öğrenmesi lazım aşırı yükselirse tabiki verirsiniz. Fakat 6. Ay aşısı hiç ateş yapmadı. ben kızımın aşılarda ateşlendiğini bildiğim halde yine önden ateş düşürücü vermedim iyi ki de vermemişim çünkü dediğim gibi 6.aşısı ateş yapmadı huzursuzluk bile yoktu
SedaUmut171121 fadikada sağlık ocağındaki ebe hemsiremiz gelmeden 1 çay kaşığı calpol verebilirsin diyodu aşıdan önce veriyodum yani 7. Ayimizdayiz şuan
fadikada SedaUmut171121 o hemşireler zaten herşeyi çok biliyorlar 🙄 daha burda dün bir arkadaş post açmıştı bebeğe mama ver demiş hemşire doktoruda hayır verme demiş 😡 bebeğin kilo alımı iyi olmasına rağmen bunu diyor hemşire inanabiliyormusunuz o yüzden lütfen siz kendinizde araştırın doktorunuza danışın
SedaUmut171121 fadikada bizdede tam tersi sadece 1 ay az kilo aldı mama ver dedi sağlık ocağına gittim anlattım durumu hayır verme gerek yok dedi ek gıdaya başladı zaten dedi vermedim
pembehanm Bizim dğn dü 2 ay asımız oglen 38 oldu calpol verdım hemen soguk suya tulbentle koltuk altlarına falan yaotım dustu sınra gece baktım 38.2 olmustu tekrar gıne calpol verdım aynı seylerı yaptım geceden berı atesı dustu cok sukur
Ysmndmrl Zeynep-29a hiç korkma benimde ilk ne kadar rahat o kadar iyi bugün menenjit aşısı yaptırdım 10 saat oldu ateşi çıkmadı ateş düşürücü vermiş olsam boşuna verecektim o yüzden hiç o yöntemi deneme ve her çocukta ateş tapmıyor