Esraaa55 Merhaba kızım 2 ay 26 günlük ve kafasının arkası dümdüz bu durumu yasayıpta kafası düzelen varmı neler yaptınız düzelmesi için
sutlukahve Esraaa55 bebegim düz kafaydi düzeldi hiç bisey yapmadım kendiliğinden düzeldi bide yapıya bagli
Esraaa55 Bsraaa3666 evet sırtüstü yatırmıstım şimdi sag sol yatırıyorum sürekli ama hıc bı duzelme yok
sutlukahve Esraaa55 şuan 9 aylik tamamen düzeldi benim Bebegim biraz geç dönmeye başladı 6 aylıkken yatakta dönmeye başladı kendi başına yan yatiyodu şimdi 9 aylik düzeldi
Bsraaa3666 Esraaa55 aslında zaten Yenidoğunca hep yan yatırmak lazım kusarsa yutup boğulmasın diye siz hep sırt üstü yatırdınız galiba
Bsraaa3666 Esraaa55 yeni doğduğundan itibaren o şekilde yatırıyorsanız ona göre şekil almıştır artık. İnşallah düzelir zamanla
Esraaa55 Bsraaa3666 bebegım kuvezde kaldı orda sürekli sırtüstü yatıyordu eve geldıgındede denedim ama hep sırtüstü yatmak ıstedı arkasına yastık koyuyorum saga sola cevırıyorum ama henuz bı duzelme yok
Arsm- Esraaa55 benim bebegimde 2 ay 19 gunluk, kafasi dum duz ayni resimde ki gibi. Insallah duzelir 🤲🏻