Gizemlim bu oyuncagi yeni aldim nasıl temizleyebilirim mikrafon kisminda hoparlor var suya soksam bozulur. Nasil dezenfekte edebilirim bebegim agzina sokacak cunku buyuk ihtimal🙂
yeniannea Gizemlim bende merak ettim hışırtılı kitap aldım üstünde yıkamayınız diyor. Yıkadım. Bebeğim ağzına sokuyor emiyor. Yere düşmüş şeyi nasıl vericem yoksa.
Deletedmom0099 Gizemlim suya sokarsanız bozulur evet. bir beze dezenfektan sıkıp güzelce silin, bir de duru suyla yıkanmıs bezle silin. bir gün havalandırın sonra verebilirsiniz bir de nukun oyuncak temizlemek icin deterjanı var ona da bakabilirsiniz
Gizemlim yeniannea o hisirtili kitaplari ben elde yikıyorum biberon temizleyiciyle ama bunu nasil yapicam bilemedim suya soksam bozulur cunku.
Gizemlim burcuruli yeterli olmaz diye dusundum normalde butun oyuncaklari sicak suda bekletirdim bunda afalladim😊😊
Gizemlim Deletedmom0099 biberon temizleyiciyle yikiyorum oyuncaklari genelde ama bunu napicam bilemedim silmek yeterli olur mu ki
Gizemlim SeninAnnenBirMelektiYavrm sirke yok suan maalesef karbonat var ayni islevi gorur mu yada aliyim gidip sirke 😊
yeniannea neslicanben benimki bozulmadı bebeğimin giysileri ile koydum bende bozulur sanıyordum umarım sizinkide bozulmaz. Silince yıkamakla bir olmuyor.