leylosunannesi Merhaba arkadaşlar eliniz kolunuz olan asla evimden eksik etmem dediğiniz temizlik ürünleri nelerdir? Ayrıca güzel temizlik bezi tavsiyesi olan var mı? Benim evimden eksik etmem dediğim bir asperox mavi bir de clonet var duşa kabini çok güzel temizliyor ikisi de sizin olmazsa olmazınız nedir ve nerelerde kullanıyorsunuz?
sarmaliklahana leylosunannesi Domestos aşkım 😆🤗 Onun dısında dırın temizleyiciler var bşmde güldal mı Gürdal mı neyse bayıldım ona aktüel ile geliyor bie daha denk gelemedim. Cifsiz yapamam 😬 Yağ çöz kir çöz Offff temizlik malzemeleri cok seviyorum 😆🤗😄
Deletedmom0099 leylosunannesi clonet, yüzey temizleyici olarak bingo mutlu yuvam, duşakabin için klasik cif, mutfakta cif power shine, beyaz çamaşırlar için domolun leke çıkarıcısı her çalıştırdığımda eklerim. bez olarak pella, dünyanın en iyi bezi diyebilirim. duru suyla cesmede yıkayarak her yerin tozunu alıyorum sıfır izle tertemiz oluyor her yer
Ssssraa Silva nın neredeyse tüm bezleri elim ayağım. Banyo, mutfak, toz, yer, cam bezi hepsi işimi aşırı kolaylaştırıyor. Bir de poxy genel temizlik, ağır yağ sökücü deterjanları.
RainOverMe Camlara clin mukemmel, banyoya mutfaga cillit bang, mrs muscle ya da cifın serisini alıyorum. Lekelı camasırları baby me camasır suyu tozunu kaynar suya katıp basıyorum bır gece, sonra cıkarıp lekelıler varsa cıtıleyıp yıkamaya atıyrm renklı beyz tum camasırlara oluyor. Fırın ocak ıcın domol kullanıyrm fırında kullanacaksanız ısıtıp sıkın sonra kapagını kapatıp 8-10 saat sonra temızleyın ocakları da gece sıkıp sabah kalkınca sılıyorum bezle. Ovalama falan yok. Perdelere dalan roxy matik cok ıyı. Tabı bır de soda matık kullanıyorum perdelere. Beyazlra da ıyı oluyor sodamatık. Normalde renklılere de kullanılıyor dıye bılıyrm ama ben kullanmadım.Halı koltuga vanısh koltuklr ıcın olan cok ıyı ya da cif her yer yazıyor kırmızı paketlı sprey sişe. Domestos da genel temızlıge ya da arap sabunu ve cifin tüm yuzeyler olanı kapı fayans vs temızlıgınde ıyı oluyor. Derz araları ıcın nilem marka derz temızleyıcı cok ıyı. Lavabo tıkanıklıgına da bıldıgım cok etkılı bı kımyasal var ama onu kullanmak ıcın cok dıkkatlı olmak gerekıyor sorumluluk almamak adına yazmıyrm ısteyen olursa yazarım tabı ama cok dıkkatlı olmak gerekıyor profesyonel kullanım ıcın cunku. Sankı baska seyler de var ama aklıma gelmedı gıbı🤔