BMA Avent emzikler nasıl benim bebegime normal emzik damakli almadı kaucuk uclu almadi fatoş markalı aldım onu da arada alıyor bazen midesi bulanıyor öğürüyor avent kullanayım diyorum gercekten tutuyolarmi elinde olan varmi?
MerveAtalay BMA bir iki kere tuttu geri birakti tutmuyor ne denediysem olmadi burda yazmislardi kesin tutuyor diye bunu da deneyeyim dedim ama yok ögürüyor
Hazine_aykut MerveAtalay aslında bnm bebeğim ilk zamanlar çok sevmişti sonra bişey gelmediğinin farkına vardı öğürüp çıkartıyor
Symkoc Bende tutuyor diye aldım bi kaç kez kullandık sonra midesini bulandırmaya başladı atıyo ağzından
Gksaksl Avent air kullanıyoruz biz hastanede annem denedi tutacakmı diye bir denedi direk tuttu oğlum 3.5 aydır da devam.
Hazine_aykut MerveAtalay emzik dışarda falan çok iyi oluyordu şimdi her yerde emzirmek zorunda kalıyorm
MerveAtalay Hazine_aykut oyleydi benimde disari bile cikmak istemiyordum simdi parmak emmeye alismis ne kadar elini ceksemde gormedigim yerde atiyor agzina oyle sakinlesiyor
MerveAtalay Hazine_aykut oyleydi benimde disari bile cikmak istemiyordum simdi parmak emmeye alismis ne kadar elini ceksemde gormedigim yerde atiyor agzina oyle sakinlesiyor