Durubebekannesi Adet dönemin belli belirsiz bu sene tatile gelsin istemiyorum geciktirici de kullanamam zaten tarihini bilmiyorum tampon kullanan var mı kullanımı rahat mı neler dikkat etmem gerekiyor?
birprensesannesi_5050 Durubebekannesi ben kullanmıştım tatilde rahat sık sık değiltirrseniz sorun olmuyo
Ftmrv Durubebekannesi cok kolay hijyenine dikkat edip sık degistirmelisin sadece baslarda tuhaf geliyor ama insan ona da alisiyor
sadeturkvatandasi Durubebekannesi ben kullanmıştım takarken kasma kendini iyice yerleştir içine, dışarda kalmasın ve 2 saatte bir değiştir.
Deletedmom5284 bencorapkadiniyim ıslak mendil derken anlamadım canım, marketten alıyorum tampon o.b marka çok rahat
Lunaluu Durubebekannesi ilk defa kullanacaksan hissetmeyene kadar içeriye itmen gerekiyor. Sık sık değiştirirsen hiç bir sorun yaşamazsın. Kanaman çok yoğunsa büyük boy al, kanaman az ise mini boylar var onlar yeterli olur.
bencorapkadiniyim Deletedmom5284 benm 1 arkadaş ıslak mendili iyice sıkıyor katlıyor içine katıyor,du ondan dedim acaba öylemi.
MinnakPanda Durubebekannesi İslami boyutu nedir tamponun? Oraya bişey girince gusül gidiyor bildigim kadarıyla